|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dazkırı, ilköğretim, karaağaç, kuyusu, okulu |
Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı AfyonkarahisarKaraağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Hakkında - Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Resimleri - Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu Türk Milli Eğitimin amaçları ışığında; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, saygılı özgüvenini kazanmış, Türkçeyi en güzel şekilde konuşan, kendi ilgi ve kabiliyetlerine göre yaşam içinde kendine yön belirleyen bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonu Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milliyetçi, Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, kültürlü, sosyal, bilgili, Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde çağımızın sürekli gelişen ve değişen teknolojisini kullanıp kendini yenileyen, bireysel farklılıklara saygılı, kendine güvenen, ülkesini bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmektir ![]() Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dazkırı Okulun Telefonu: (272) 424 61 05 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaağaçkuyusu Köyü Okulun Web Adresi: http://karaagackuyusuioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaağaç Kuyusu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|