Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, evciler, ilköğretim, nedim, okulu, turan

Nedim Turan İlköğretim Okulu Bilgileri Evciler Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nedim Turan İlköğretim Okulu Bilgileri Evciler Afyonkarahisar

Nedim Turan İlköğretim Okulu Hakkında - Nedim Turan İlköğretim Okulu Tanıtım - Nedim Turan İlköğretim Okulu Resimleri - Nedim Turan İlköğretim Okulu İletişim

Nedim Turan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk kez 1994-1995 eğiti-öğretim yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır 9 derslik olarak öğretime başlamıştır Okulumuz 01101995 yılında meydana gelen depremde hasar görmüş ve bu nedenle eğitim ve öğretime ara vermiştir Yapılan onarım ve tadilattan sonra 1996-1997 yılından bu yana 10 derslik olarak eğitim-öğretime devam edilmektedir Okulumuz eğitim-öğretim hizmetine başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekanların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Evciler'de var olan ilköğretim okulları içinde örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır İsmini okulumuzu yaptıran hayır severin adını alarak Nedim TURAN İlköğretim Okulu olmuştur

Nedim Turan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Evciler
Okulun Telefonu: (272) 431 27 29
Okulun Faksı: (272) 431 27 09
Okulun Adresi: Camikebir Mah
Okulun Web Adresi: http://nedimturanmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 315369@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Nedim Turan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com