|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, cumhuriyet, dinar, ilköğretim, okulu, tatarlı |
Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarTatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve değerleri doğrultusunda; her türlü fırsatın sağlandığı ahlaklı, okulunu seven, mutlu, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz Öğrencilerimize her türlü fırsatı sağlamak için varız ![]() Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız ![]() Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız ![]() Çevremizi eğitim konusunda bilinçlendirmek için varız ![]() Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız ![]() Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız ![]() Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 359 2004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tatarlı Kasabası Fatih Mahallesi Balkan Caddesi Okulun Web Adresi: http://tatarlicumhuriyetioo meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: 413898@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|