|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, alpaslan, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu |
Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarAlpaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Alpaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alpaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Alpaslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alpaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında mevcut binasında eğitime başlamıştır 1998 yılında ikinci binamız hizmete girmiş olup 5 dersliğimiz vardır 2010-2011 eğitim öğretim yılı 4 öğretmen, 1 hizmetli ve 77 öğrenci ile başlamıştır Okulumuzun 3 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni normu vardır Köyümüz bağlı olduğu ilçeye 33 km uzaklıkta olup öğretmen servisimiz mevcuttur![]() Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 379 1110 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Alpaslan Köyü No:53 Okulun Web Adresi: http://dinaralpaslan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 413563@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alpaslan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|