|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sülümenli |
Sülümenli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sülümenli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarSülümenli İlköğretim Okulu Hakkında - Sülümenli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülümenli İlköğretim Okulu Resimleri - Sülümenli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sülümenli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 79 yıllık maziye, 25000 m2'lik bir alana sahip; 1933 yılında eğitim öğretim hizmetine açılmış bir kurumdur ![]() Okulumuz kasabamızın en köklü eğitim-öğretim kurumudur ![]() 1962 yılında 1 ek bina yapılmıştır![]() 1976 yılında Yavuz Selim İÖO hizmete açılmıştır ![]() 1980 yılında 2 ek bina yapılmıştır![]() 1987 yılında eski bina yıkılarak yerine yeni ana bina inşa edilmiş ve o dönem bu yeni bina Ortaokul olarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() 1995 yılında İsmet Attila İÖO hizmete açılmıştır ![]() 2008 yılında 630 metrelik okul bahçe duvarı yenilenmiştir ![]() 2010 yılında okul bahçesine 1200 m2 parke taşı döşenmiştir ![]() 2012 yılı itibariyle okulumuzda tek katlı 3 ayrı binada eğitim-öğretim hizmeti verilmektedir ![]() 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 2 Okul Öncesi Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni, 5 Branş Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen ve 1 Yardımcı Personel olmak üzere 16 personel görev yapmaktadır ![]() 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda 161 erkek, 164 kız olmak üzere 325 öğrenci öğrenim görmektedir ![]() Sülümenli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 2555048 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Zafer M Harmanlı S N: 2 Sülümenli KasabasıOkulun Web Adresi: http://www sulumenli meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 438776@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz, Afyonkarahisar-Konya Karayolunun 16 km sinden sola, Sülümenli Kasabasına dönüldüğünde 4 km içeride sağda![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sülümenli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|