|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, yeniyol |
Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarYeniyol İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniyol İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniyol İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1936 yılında bugün ayakta olmayan eski 2 katlı binamızda eğitim-öğretime başlanmıştır Yeniyol İlkokulu olarak eski binamız yıkıldıktan sonra 1985 yılında 2 katlı 12 deslikli binasında eğitim-öğretime yeniyol İlkokulu olarak devam etmiştir Dinarımızın büyümesi ve okulumuza teveccühün artmasıyla öğrencimize 2 katlı 12 derslikli okul yetmemeye başlamış ve aynı bahçe içinde ikinci bir 2 katlı 12 derslikli bina yapılmış ve 2000 yılında eğitime başlamıştır ve bu tarihten itibaren aynı zamanda Yeniyol İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir Halen 810 öğrencimiz 24 şubemiz,4 ana sınıfımız mevcuttur 41 eğitim-öğretim kadrosuyla başarılı bir şekilde eski günlerindeki başarı çizgisine varmayı hedeflemektedir![]() Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: (272) 353 60 60 Okulun Faksı: (272) 353 03 53 Okulun Adresi: Cumhuriyet Cad No:8Okulun Web Adresi: http://yeniyolioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: karaaslanveysel@hotmail com - 414938@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|