Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, yeniyol

Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar

Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniyol İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniyol İlköğretim Okulu İletişim

Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1936 yılında bugün ayakta olmayan eski 2 katlı binamızda eğitim-öğretime başlanmıştır Yeniyol İlkokulu olarak eski binamız yıkıldıktan sonra 1985 yılında 2 katlı 12 deslikli binasında eğitim-öğretime yeniyol İlkokulu olarak devam etmiştirDinarımızın büyümesi ve okulumuza teveccühün artmasıyla öğrencimize 2 katlı 12 derslikli okul yetmemeye başlamış ve aynı bahçe içinde ikinci bir 2 katlı 12 derslikli bina yapılmış ve 2000 yılında eğitime başlamıştır ve bu tarihten itibaren aynı zamanda Yeniyol İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedirHalen 810 öğrencimiz 24 şubemiz,4 ana sınıfımız mevcuttur 41 eğitim-öğretim kadrosuyla başarılı bir şekilde eski günlerindeki başarı çizgisine varmayı hedeflemektedir

Yeniyol İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: (272) 353 60 60
Okulun Faksı: (272) 353 03 53
Okulun Adresi: Cumhuriyet Cad No:8
Okulun Web Adresi: http://yeniyolioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: karaaslanveysel@hotmailcom - 414938@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com