|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, baştepe, bilgileri, ilköğretim, okulu, sandıklı |
Baştepe İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baştepe İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarBaştepe İlköğretim Okulu Hakkında - Baştepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Baştepe İlköğretim Okulu Resimleri - Baştepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Baştepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak Murtaz Köyü İlkokulu adı altında 1959 yılında köy camii bitişiğinde bir oda içerisinde Eğitim ve öğretime başlamış, 1960 yılında 2 derslikli binada eğitim öğretime devam edilmiş, 3 yıllık olan öğrenim sonunda ilk mezunlarını 1961-1962 yılında vermiştir Daha sonra Baştepe köyü İlkokulu? adını almıştır 1989 yılına kadar 2 derslikli okul binasında devam edilen eğitim öğretime 1989 yılında inşaatına başlanılan ve 1991 yılında hizmete açılan 5 derslikli yeni binada eğitim öğretime devam edilmiştir 1998-1999 yılından itibaren okulun adı Baştepe İlköğretim okulu? olarak değiştirilip 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilerek eğitim öğretime ikili öğretim olarak devam edilmiştir 2004-2005 öğretim yılında ek bina tamamlanarak ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir Okulumuzda ana sınıfı, 1 ve 2 kademe öğrenciler bulunmaktadır Toplam öğrenci mevcudumuz 112 dir![]() Binanın Özellikleri Okulumuz binası 650 metrekaredir Bahçemiz 1710 metrekaredir Bahçemizde 1 voleybol, araba park alanı , oyun alanları ve yeşil alan mevcuttur Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır Yangın çıkışları , reviri , eğitsel kulüp, rehberlik ve okul-aile birliği odası bulunmamaktadır Okulumuz bina bakımından her türlü imkana sahip değildir![]() Laboratuar Okulumuzda mevcut değildir ![]() Okul ve Sınıf Kitaplıkları Okulumuzun kütüphanesi mevcut değildir Ancak sınıf kitaplıklarındaki kitaplar öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır![]() Depo ve ambar durumu Okulumuzda depo olarak kullanılan iki oda , sığınak ve arşivimiz bulunmaktadır yeterli değildir ![]() Baştepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: 272 5198041 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Baştepe Köyü Okulun Web Adresi: http://bastepeioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: bastepeio@gmail com - 438585@meb gov trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Baştepe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|