![]() |
Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xD |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xDEvet forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor beraber bakalım ve beraber kopalım Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne ![]() ![]() ![]() ![]() Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xD |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xDPaylaşım için teşekkürler canım:))
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xDilgilendiğin için saol ablacm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Forumkolik Biri Reelde Nasıldır..xD:sm_biggrin::sm_biggrin: süper yaaa ![]() ![]() oğlum manyak mısın?banlanıcan şimdi ![]() ![]()
|