![]() |
Tatlıcak Köyü Hakkında Bilgi Turhal Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tatlıcak Köyü Hakkında Bilgi Turhal TokatTatlıcak Köyü Turhal- Tatlıcak Köyü Hakkında - Tatlıcak Köyü Tanıtımı - Tatlıcak Köyü Resimleri Bilgiler Nüfus 870 [1] (2000) Koordinatlar Posta Kodu 60300 Alan Kodu 0356 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Tokat İlçe Turhal Tatlıcak, Tokat ilinin Turhal ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köy hakkında bir bilgi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Tokat iline 59 km, Turhal ilçesine 15 km uzaklıktadır İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 870 1997 899 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ve ayrıca Almus barajından gelen sulama nallarrının Tokattan başlayarak enson köy olarak Tatlıcak köyü dahil toplanıp kurulmuş olan pazar sulama birliğinin 2009 daki yapılan seçimde gene başkanlık koltuğuna oturmuştur Sayın Yaşar Soylu ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: ( 2009_----yaşar soylu 2004 - Yaşar Soylu 1999 - yaşar soylu 1994 - yaşar soylu 1989 - yaşar soylu 1984 - Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ve kuşoturagı ataköyü ve şatroba köylerinin ögrencileride tatlıcak köyü ilkögretim okulunda okumaktadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|