![]() |
Öncem Sen, Şimdim Sen, Sonram Sen Olmalısın! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Öncem Sen, Şimdim Sen, Sonram Sen Olmalısın!Nerden başlayıp nasıl anlatsam seni? Nasıl döksem kaleme, yüreğimdeki sevda kokan cümleleri? Bu defa hislerimden kaçmak yerine, hislerime tutsak olmak için savaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle bir duygu ki bana yaşattığın, kağıtlara sığdırmak zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden önce sevmenin bu denli güçlü, bu denli ucu bucağı olmayan bir duygu olduğunu farketmemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en olağan halimle yine seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Ve yine seni düşündüğüm için kendimi daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Öncem Sen, Şimdim Sen, Sonram Sen Olmalısın ![]() ![]() ![]() Biliyorum, bu satırları okuduğunda, gözlerime ışıkları bırakan bakışların yine mutlu mutlu bakacak cümlelerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Öncem Sen, Şimdim Sen, Sonram Sen Olmalısın! |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Öncem Sen, Şimdim Sen, Sonram Sen Olmalısın!tek kelimeyle SÜPERRRRR! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|