![]() |
Beylerli Köyü Kabataş Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beylerli Köyü Kabataş OrduKabataş Beylerli Köyü - Beylerli Köyü Hakkında - Beylerli Köyü Tanıtımı - Beylerli Köyü Resimleri- Beyler Köyü İlçe: KABATAŞ İl: ORDU Köy Muhtarı: Kahraman DOĞAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0452 696 22 40 Cep Telefonu: 0542 661 61 63 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 2662 İle Uzaklığı: 100 km İlçeye Uzaklığı: 10 km Rakım: 850 m Beylerli Köyü : Bazi kayitlarda köyün adi Beyler Ili ve Beyler olarak görülmektedir ![]() Beylerli Köyü, Gölköy-Aybasti anayoluna 3 km lik bir ham yol ile baglidir ![]() Beylerli Köyü’nün 5912 dönüm kültür arazisi bulunmaktadir ![]() Beylerli bir orman köyü durumundadir ![]() ![]() Diger köylerde oldugu gibi, Beylerli Köyü’nde de hemen her aile hayvancilikla mesgul olmaktadir ![]() Hayvan ürünleri köyün en önemli gelirini teskil etmektedir ![]() Beylerli Köyü’nün daginik durumda olan yedi mahallesi olup, nüfusu en kalabalik köylerdendir ![]() Beylerli Köyünde bir tane 8 yillik Beylerli Ilkögretim Okulu ile ögrenim süreleri beser yil olan Kargi Ilkögretim Okulu ve Kayapinar Ilkögretim Okulu vardir ![]() Kargi Ilkögretim Okulu ile Kayapinar Ilkögretim Okulu’nun ögrencileri besinci siniflardan sonra 6 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu okullarin birer de lojmanlari vardir ![]() (Köy Sitesinden) ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|