![]() |
Kılıçlı Köyü Fatsa Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılıçlı Köyü Fatsa OrduOrdu Köyleri -Kılıçlı Köyü Fatsa - Kılıçlı Köyü Hakkında - Kılıçlı Köyü Resimleri Bilgiler Nüfus 444 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 52400 Alan Kodu 0452 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Ordu İlçe Fatsa Kılıçlı, Ordu ilinin Fatsa ilçesine bağlı bir köydür ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve [[yemek|yemekleri) melücan kavurması hoşkıran kavurması çökülce çorbası galdirik kavurması fasulye turşusu nivük kavurması keşkek fırın fasulyesi,gapcuk yemeği,turşu tingili,pancar sarması,mısır çorbası,pancar yemeği,çökülce kızartması Coğrafya Ordu iline 59 km, Fatsa ilçesine 6 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 444 1997 437 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2004 - Nevzat Kara 1999 - Kemal Kara 1994 - ömer kayalı 1989 - ömer kayalı 1984 - Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Yok Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|