Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
garnitürlü, sote

Garnitürlü Et Sote

Eski 03-09-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Garnitürlü Et Sote



Garnitürlü Et soste
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 30 DAKİKA

4 kişilik 686 Kalorin

MALZEMELER

5 dilim biftek
1 konserve garnitür (bezelye, havuç, patates karışımı)

100 gram dilimlenmiş mantar

8 adet arpacık soğan

1 yemek kaşığı domates salçası

3 yemek kaşığı sıvıyağ

Yeterince su

Tuz

HAZIRLANIŞI

Biftekleri şeritler halinde dilimleyin Sıvıyağı bir tavaya alın Dilimlediğiniz biftekleri ve arpacık soğanları, harlı ateşte beş altı dakika kavurun
Salçayı ilave edip, iki üç dakika çevirin Mantarları ve hazır garnitürü ekleyin
Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin Et sotenizi; 10-15 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.