![]() |
Garnitürlü Et Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Garnitürlü Et Sote![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 DAKİKA 4 kişilik 686 Kalorin MALZEMELER 5 dilim biftek 1 konserve garnitür (bezelye, havuç, patates karışımı) 100 gram dilimlenmiş mantar 8 adet arpacık soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yeterince su Tuz HAZIRLANIŞI Biftekleri şeritler halinde dilimleyin ![]() ![]() ![]() Salçayı ilave edip, iki üç dakika çevirin ![]() ![]() Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin ![]() |
![]() |
![]() |
|