Garnitürlü Et Sote |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Garnitürlü Et Sote![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 DAKİKA 4 kişilik 686 Kalorin MALZEMELER 5 dilim biftek 1 konserve garnitür (bezelye, havuç, patates karışımı) 100 gram dilimlenmiş mantar 8 adet arpacık soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yeterince su Tuz HAZIRLANIŞI Biftekleri şeritler halinde dilimleyin Sıvıyağı bir tavaya alın Dilimlediğiniz biftekleri ve arpacık soğanları, harlı ateşte beş altı dakika kavurun Salçayı ilave edip, iki üç dakika çevirin Mantarları ve hazır garnitürü ekleyin Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin Et sotenizi; 10-15 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın
|
|
|
|