Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevi

Sevi

Eski 03-09-2008   #1
lianberaha

Sevi

Geldi Hep gelir böyle

“Sevmek,” dedim gülümseyip
“Savaş,” dedi huysuzca

“Savaş,” dedim kararsız
“Kaşınma,” dedi öfkeyle

“Nasıl yani kaşınmak?” dedim şaşkın
“30 yıl savaştın, ne geçti eline?” dedi cevabını bildiği bir soruyu sorduğundan emin

Aval aval baktım
“Ne oldu abicim?” dedi sırıtıp

Aval aval bakmaya devam ettim
“Bak” dedi “2000000000 beyin hücresi kaybettin sevgi diye Bu düpedüz savaştır İçindeki şehirde kaç insan öldü ?”

“İçimde bir şehir var ama hala,” dedim süngümü alçaltıp
“Bir yıkıntı, “ dedi süngümü alçalttığımı fark ederek “ Denizi bile donmuş, harabelerinden hala dumanlar yükselen, insanları uyanmamak için her uyku öncesi Tanrı’ya dua eden bir yıkıntı

“Her şey daha iyi olacak,” dedim kararlı görünmeye çalışarak
“Nereden biliyorsun?” dedi merakla

Tam ağzımı açacakken bağırdı
“Ah! Yeni bir savaş!

“Evet” dedim ikna etmeye çalışarak “Ama bu kez farklı
“Birbirlerinden farklı olur bunlar tabii” dedi elleri ile iki farklı şey çizerek havada” Benzemezler birbirlerine

“Öyle değil,” dedim artık titreyen süngümü dik tutmaya çalışırken
“Tabii öyle değil” dedi alaylı “ Bu seferki kalan hücreleri de götürür, sonra yazılırsın yine prozi diazi aki

“Bu kez!
“Evet bu kez farmakoloji yetmez, ayak parmak aralarından 70 volt ile başlayıp

“BU KEZ! Farklı olacak,” dedim yenik
“Umarım, “ dedi “ Ne de olsa aynı bedeni paylaşıyorum seninle”

“Seninle hiç konuşulmuyor, bak insanlar nasıl anlaşıyorlar kendileri ile ” dedim teslim olmuş “Kimsin sen ?”

“Benim” dedi “ Asıl sen kimsin ?”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com