![]() |
Sevi |
![]() |
![]() |
#1 |
lianberaha
|
![]() SeviGeldi ![]() ![]() ![]() ![]() “Sevmek,” dedim gülümseyip ![]() “Savaş,” dedi huysuzca ![]() “Savaş,” dedim kararsız ![]() “Kaşınma,” dedi öfkeyle ![]() “Nasıl yani kaşınmak?” dedim şaşkın ![]() “30 yıl savaştın, ne geçti eline?” dedi cevabını bildiği bir soruyu sorduğundan emin ![]() Aval aval baktım ![]() “Ne oldu abicim?” dedi sırıtıp ![]() Aval aval bakmaya devam ettim ![]() “Bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İçimde bir şehir var ama hala,” dedim süngümü alçaltıp ![]() “Bir yıkıntı, “ dedi süngümü alçalttığımı fark ederek ![]() ![]() “Her şey daha iyi olacak,” dedim kararlı görünmeye çalışarak ![]() “Nereden biliyorsun?” dedi merakla ![]() Tam ağzımı açacakken bağırdı ![]() ![]() “Ah! Yeni bir savaş! ![]() ![]() ![]() “Evet” dedim ikna etmeye çalışarak ![]() ![]() “Birbirlerinden farklı olur bunlar tabii” dedi elleri ile iki farklı şey çizerek havada ![]() ![]() “Öyle değil,” dedim artık titreyen süngümü dik tutmaya çalışırken ![]() “Tabii öyle değil” dedi alaylı ![]() ![]() ![]() ![]() “Bu kez! ![]() ![]() “Evet bu kez farmakoloji yetmez, ayak parmak aralarından 70 volt ile başlayıp ![]() ![]() ![]() “BU KEZ! ![]() ![]() ![]() “Umarım, “ dedi ![]() “Seninle hiç konuşulmuyor, bak insanlar nasıl anlaşıyorlar kendileri ile ” dedim teslim olmuş ![]() “Benim” dedi ![]() |
![]() |
![]() |
|