![]() |
İşe Başvuru Formu..xD |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() İşe Başvuru Formu..xDAlttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar’ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: 1 ![]() Mehmet Tartar 2 ![]() Yirmi sekiz ![]() 3) Şirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için ![]() istiyorsanız, ne işolsa yaparım ![]() Şart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım ![]() 4 ![]() Aylık 5 ![]() Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret Önerin, ben size evet yahuthayır derim ![]() 5 ![]() İdare eder 6 ![]() ![]() Sadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() 7 ![]() Hak ettiğimin çok altında ![]() 8 ![]() arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evdesergiliyorum ![]() 9 ![]() Bkz ![]() ![]() 10 ![]() Banka atm’si gibiyim: 7/24 ![]() 11 ![]() Pazartesi, Salı ve Perşembe 13 ![]() ![]() ![]() 13 ![]() İşverenim olsa burada olmazdım ![]() 14 ![]() Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() 15 ![]() Evet, ama soru yanlış sorulmuş ![]() “Çalışır durumda bir otomobilinizvarmı?” diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() 16 ![]() Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 17 ![]() Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 18 ![]() Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları’nda yaşamayı ![]() Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim ![]() 19 ![]() Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() 20 ![]() Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İşe Başvuru Formu..xD |
![]() |
![]() |
#2 |
tilki
|
![]() Cevap : İşe Başvuru Formu..xD20 ![]() Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Eline sağlık , |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : İşe Başvuru Formu..xDsüper ya emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : İşe Başvuru Formu..xDbencede süper ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : İşe Başvuru Formu..xDteşekkürler yorumlar için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|