|
|
Konu Araçları |
cokeda, grubu, görmek, istersiniz, rockn, yabancı, yıl |
Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz? |
03-07-2008 | #1 |
bessraa
|
Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz?Rock'n Coke'da bu yıl hangi yabancı grubu görmek istersiniz? Metallica Slipknot Iron Maiden Dream Theater Lamb of God Soulfly Slayer Dimmu Borgir Not: Çoklu Seçim Açıktırr :punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::p unk::punk: |
Cevap : Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz? |
03-07-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz?cranberrıes olsa daha iyi olurdu bunların arasında favorim Iron Maiden oyum ona
03-07-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz?MetallicaO bu sene gelmisti zatenAma yine gelsinnDimmu Borgır,Slıpknot ve SlayerBiraz çok oldu ama harika gruplarGelmesini ve dinlemeyi çok isterdim:) |
Cevap : Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz? |
03-11-2008 | #4 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Rock'n Coke'da Bu Yıl Hangi Yabancı Grubu Görmek İstersiniz?~~ Eski performanslarını gösterebilse keşke Metallica grubu :) Yaşlandılar artık şundan bi 10 sene öncesi olsa gelsinler derdim ancak yinede gelmelerine karşı çıkamam hani :) Ankettekilerden özellikle Dimmu Borgir diyorum ek olarak da ANATHEMA hayranı olarak Rock'n Coke da birgün mutlaka göreceğime inanıyorum:)) Anket için teşekkürler :sm_sleep: ~~ |
|