Başbakan Kadınlara Seslendi:3 Çocuk Yapın! |
03-07-2008 | #1 |
suskun
|
Başbakan Kadınlara Seslendi:3 Çocuk Yapın!Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi 07032008 17:15Uşak'ta 8 Mart Kadınlar Günü konulu bir toplantıda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi Başbakan Erdoğan, "Böyle giderse 2030 yılında yaşlı bir ülke olacağız" diyerek, kadınlardan en az 3 çocuk doğurmalarını istedi Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Uşak'a gelen Başbakan Erdoğan, Ulu Cami'de kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlara Başbakanlık otobüsünün üzerinden hitap etti Hükümetin dar gelirliler için yaptığı kömür yardımlarının basında farklı bir şekilde yayınlanmasını da eleştiren Başbakan Erdoğan, fakir fukaranın kendi hükümetleri döneminde olmadığını, daha önce de var olduklarını söyledi "Biz bunları kucağımızda bulduk Ama kucağımızda bulduğumuz bu insanlara tribünden bakacak mıyız?" diyen Erdoğan, hükümet olarak görevlerinin fakiri, fukarayı bulmak ve onlara elini uzatmak olduğunu kaydetti Erdoğan, "Kış mevsiminde gidip benim valim, kaymakamım, belediye başkanım fakiri fukarayı buluyorsa, kömürü getiriyorsa, bunu sadaka diye takdim etme ayıptır ayıp Bunu böyle bil" diye konuştu Eğitim yardımları hakkında da konuşan Başbakan Erdoğan, her okul döneminde öğrencilere kitap verdiklerini ve bunun sadaka olarak nitelenmemesi gerektiğini söyledi