İğneciler Köyü Göynük Bolu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İğneciler Köyü Göynük BoluMudurnu İğneciler Köyü Bilgileri - İğneciler Köyü Hakkında - İğneciler Köyü Tanıtımı - İğneciler Köyü Resimleri İğneciler, Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı bir köydür ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya İle Uzaklığı:90 km İlçeye Uzaklığı:40 km Rakım:865 m Güneyi ve doğusunda Abant dağları,kuzeyinde Almacık dağları ile çevrilidir ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 - 332 1997 - 294 Ekonomi Köyün ekonomisi [[tarım] özellikle fındıkçılık,hayvancılık,ve orman işçiliğidir bunun yanında tavukçulukta yapılmaktadır![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2004 - İhsan CANTÜRK 1999 - İhsan cantürk 1994 - İhsan Cantürk 1989 - Adem Yılmaz 1984 - Adem Yılmaz Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır Ancak taşımalı eğitim yapildığından mevcut olan iki ilköğretim okulu kapalıdır Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur [[Sağlık ocağı]yoktur sağlık evi vardır Ancak personeliyoktur Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol Stablize olup kötüdür ] köyde elektrik ve sabit telefon vardır![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net İğneciler Köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|