![]() |
Var Mı Böyle Bir Aşk? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Var Mı Böyle Bir Aşk?Ayca Ve yigit Isminde Iki Genç Varmiş, Kiz Güzelmi Güzel Genç Yakişiklimi Yakişikli Bu Iki Genç Birbirlerini Sevmiş Ve Bir Flört Döneminden Sonra Evlenmeye Karar Vermişler Ikisininde Durumu Iyiymiş Zengin Ve Varlikli Ailelerin çocuklariymişlar Ve Sonunda yigit Ve Ailesi aycayi Istemeye Gelmişler Nişan Yüzükleri Takilmiş Ve EvlilikGünleri Belirlenmiş Birgün yigit aycayi Aramiş Kiz Telefona Bakmiş “aşkim Napiyorsun” Demiş Kiz Yemek Yaptiğini, Yemek Yiyeceğini Söylemiş yigit “aşkim Yemeğini Yedikten Sonra Seni Almaya Geleceğim Birlikte Sinamaya Gideriz Iki Tane Bilet Aldim” Demiş Kiz Telefonu Kapatip Yemeğe Devam Etmiş Tam O Sirada Tüp Patlamiş Bütün Tüp Parçalari aycanin Bütün Vücudunu Delik Deşik Etmiş ![]() Yoğun Bakima Kaldirilmiş yigit Koşa Koşa Hastaneye Gitmiş Ama ayca onunla Görüşmek Istememiş ![]() ![]() Gelmiş Ve “kizim yigit Perişan Bir Halde Neden Onu Görmek Istemiyorsun” Demiş Kiz; “anne Sen Bile Yüzümün Bu Haline Bakmaya Iğreniyorsun,beni O Güzel Halimle Hatirlasin Herşey Bitti Söyle Ona Sakin Beni Aramasin” anne Kizinin Dediklerini çocuğa Aynen Iletmiş ![]() Annesi Tekrar Kizinin Yanina Gelmiş Ve yigite Olanlari Anlatmiş Artik Evlenmeniz Için Hiçbir Mani Yok Artik Birbirinize Destek çikmalisiniz, Bak Hem Artik Seni Istesende Göremez Demiş Bunun üzerine Kiz yigitle Evlenmiş ![]() ![]() Olmamiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Var Mı Böyle Bir Aşk? |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Var Mı Böyle Bir Aşk?Emeğine sağlık göyaşı tabiiki yok böyle bi aşk paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Var Mı Böyle Bir Aşk?Yorumun için teşekkürler sevgili gülgüzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Var Mı Böyle Bir Aşk?:img-cray::img-cray::img-cray:gercekten güzel bi yorum ellerine saglık:img-cray::img-cray::img-cray:
|