![]() |
Üçbaş Köyü Karabük Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üçbaş Köyü Karabük MerkezMerkez Üçbaş köyü - Üçbaş köyü hakkında - Üçbaş köyü resimleri - Üçbaş köyü tanıtım Üçbaş Köyü , Karabük ilinin Merkez ilçesine bağlı şirin ve tarihi eserlerle dolu araştırılması gereken iki mahalleden oluşan bir köydür ![]() Tarihi : Bilgi yok Kültür ve yemekleri : Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya : Karabük merkezine 19 km uzaklıktadır ![]() İklim : Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Nüfus : Yıllara göre köy nüfus verileri : 2000 / 60 Ekonomi : Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Köy Muhtarı : METİN DOĞANCI Telefon Numaraları : 0 (370) 441 21 83 Cep Telefonu: 0 (536) 297 11 82-0 (543) 561 38 08 Altyapı bilgileri : Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak taşımalı eğitim sistemine geçildiğinden kullanılmamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Karabük Merkez Üçbaş Köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|