|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kaplanım, rüyalarımı, sevgilicanım, süsleyen |
![]() |
Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Müthiş bir sevgiliydi o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güne birlikte başlanırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komiklikler yapardı arada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sesli soru sormazdı, özellikle, nasıl olduğuma dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle aklına gelen eline tabağını alıp yemeğini yemezdi bizim evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baş başa uyurduk biz onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaplan Kedi, Kedi Kaplan ![]() Şimdilerde FIV+ ve (kedi aids'si) Ben Ona Hala Tapıyorum ![]() Sema Öğünlü Kaplan, 1 Ekim 2003 tarihinde gökyüzünde
bir melek oldu ![]() Dünyaya bir misyonla gelmiş gibiydi ![]() Bize mükemmel bir öğretmen oldu ![]() Son günlerinde bile bizlere hastalığı ile bir şeyler öğretti ![]() Huzur içinde uyu ![]() Seni çok seviyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Çok anlamlı teşekkürler su perisi hanımefendi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Bir Kedimiz (Nazlı) olduğu için bu konular benim için çok değerli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Değerli Paylaşımın için teşekkürler su perisi:)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Benim ninem yıllardır kedi besliyor ben ev kedilerini çok seviyorum bi tanesi vardı iki ayak üstüne kalkıyordu çağırdım mı geliyordu peşimden onu öldürmüşler çok üzüldüm ben bu satanistlerden de nefret ediyorum kedilere zarar verdikleri için her hayvanı korusak çok ii olur tekrardan yorum güzel bi konu olduğu için
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Bizim Nazlı kedimizde iki ayak üstünde durup Suskunun kollarına zıplıyo suskun atiyo nazlı tekrar zıplıyo, görseniz feci oyuncu nazlı kızımız, teşekkürler gözyaşı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayko26
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
su perisi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....önemli değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....paylaşmn içn saol su perisi
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....İnci_tanesi teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
signum
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....ya arkadas sanki cocugu olmus tovbe tovbe bu kadin kesi rahatsiz tahtasi eksik resmen ne misyonu vardi acaba seni delirtmis misyon tamam yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
sonic
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....Alıntı:
![]()
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
detay
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....yazık ya kaplana acıdım emegine saglık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Rüyalarımı Süsleyen Sevgili..Canım Kaplanım....=) tekrardan teşekkürler su perisi (=
|