![]() |
Hz. Muhammed (s.a.s)'in Şeytan ile Münazarası |
![]() |
![]() |
#1 |
MoNaRoZa
|
![]() Hz. Muhammed (s.a.s)'in Şeytan ile Münazarasıİbn-i Abbas (r ![]() ![]() Ya Muhammed, namazı an be an tehir edilince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şayet o kimse beni mağlup ederse, ona insan şeytanlarından birini yollarım ![]() ![]() ![]() “- Sağa bak, sola bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan sonra ona: “Sen ebedi yaramaz bir is yaptın ![]() ![]() ![]() Bunda da ona mağlup olursam yalnız basına namaz kıldığında yanına giderim ve ona; çabuk çabuk kılmasını emrederim ![]() ![]() ![]() Bu isi yaptırmakla da ona başarı kazanamazsam bu sefer, cemaatle namaz kılarken onun yanına varırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kimse bunda da beni yener ise, bu defa ona namazda parmaklarını çıtlatmasını emrederim ![]() ![]() ![]() Bunda da mağlup olursam, bu sefer ona tekrar giderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : hz. muhammed (s.a.s) in şeytan ile münazarası |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : hz. muhammed (s.a.s) in şeytan ile münazarasıpaylşm için tşk bu konuya sanki önceden değinilmişti neyse yinede saolun
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : hz. muhammed (s.a.s) in şeytan ile münazarası |
![]() |
![]() |
#3 |
fbmerve
|
![]() Cevap : hz. muhammed (s.a.s) in şeytan ile münazarasıfatmanur hüsyn hoca nasıl saknmi ya telfnumu almm lazım benm |
![]() |
![]() |
|