![]() |
Ben ÖLüyorum , Seni Yaşamaya Emanet Ettim. . |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben ÖLüyorum , Seni Yaşamaya Emanet Ettim. .TeseLLi BuLduğum MektupLara BakakaLdım Ardından ![]() ![]() Şimdi Seni , Bir ŞehirLerarası OtobüsLere Emanet Ettim ![]() GeLemesemde Adım Adım Yanına Yüreğim Kan AğLAr Her Haykırışımda ![]() ![]() BiLsen ne acıLAr çektim , Her gittiğim şehirLerde ![]() ![]() Bir parçam her zaman sana ait oLdu BiryerLe unutmuştum bedenimi MecburiyetLerden Doğdu bu hıçkırıkLar ![]() Her "hoşçakaL" deyişimde gözLerimden akan damLaLArımsın artık ![]() ![]() Bitmesin diye bekLediğim umutLarıma Bir yenisi daha ekLendi sonunda ![]() Ne Zaman geLecek ![]() ![]() Bir Gidişin başka zaman hangi şehirde kaLacak ? HüsranLa bitti koca yıLLar ![]() ![]() Ömrümü emanet ettim hasretLere ![]() Kokunu içime her çektiğimde , DiyarLarım yok oLuyor Küçük bir şehir kasabasının Avuç içi kadar aç bıraktığı çocukLar gibiyim ![]() ![]() GeçiLmez artık duygu taksimLerinden
ELLerini birdaha kimbiLir ne zaman tutacağım ![]() ![]() Ne zaman göğsüne yatıp uyuyacağım ![]() Ne zaman uyandığımda seni yanımda buLacağım ![]() ![]() Ben seni YAŞAMAYA emanet ettim ![]() ![]() Bırak ömrüm senin oLsun YaşayamadıkLarım senin oLsun ![]() Ben öLüyorum ; Birazdan gidiyorum ![]() Uzun bir yoLcuLuğa çıkacağım ![]() ![]() ![]() KimbiLir ne zaman döneceğim ![]() ![]()
|