![]() |
Vardır Bir Hikmeti! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vardır Bir Hikmeti!Vardır bir hikmeti! ![]() Say ki O seni sevmiyor yani sevilmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir kaç defa ellerini açıp yalvardın yakardın durdun ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sonuçta gördün ki değişen bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() İyi de sitem etmeye değer mi? Sevmemek olur mu? Düşün hele seni sevmiyor olabilir mi? O zaman ne diye yaratmış ki seni? Görünmez en küçük varlığın varlığından haberdar olan zat senin niyazlarını duymuyor olabilir mi? Hadi “olabilir belki beni duymuyor olabilir” de ![]() Hadi durma de ![]() Duysaydı beni bu halden kurtarır benim için iyi olanı verirdi ![]() ![]() Diyebilir misin “O beni görmüyor görse bu halim değişirdi ![]() ![]() ![]() Diyemezsin ![]() Peki böyle mi düşünüyorsun gerçekten? Dertlerin seni bitirdiğini düşünüyorsun değil mi? Senden başka dertli gamlı kederli sıkıntılı kimse yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin desen ya işsizsin ya da işinde başarısız oldun ![]() ![]() ![]() Haklısın biR Bakıma ![]() ![]() ![]() Dert sevdirir dostum sevdirir ![]() Hem de ne sevdirir ![]() Nice dertsizler var ki bir elini çırptı mı emrine binler amade ![]() ![]() ![]() Kalpleri mühürlenmiş kulakları sağır gözleri kör olmuş ![]() Sen ne büyük bir lütuftasın ki hala O’ndan istiyorsun ![]() Çünkü O seni unutmuyor kendisinden istetiyor ![]() Seni başka kapıya göndermiyor ![]() ![]() Hatırla bir Hak dostunun ince düşün sözünü: “Sen kapıyı tıkla açmak içerdekinin işidir!” Dert seni pişiriyor dostum ,belki farkında değilsin ama gerçekten de böyle ![]() Merak etme izleniyorsun duyuluyorsun ve görünüyorsun ![]() ![]() O seni salisenin milyonda biri bile olsa seni duymuyor görmüyor veya izlemiyor olmasın! Ta ki dünyaya ilk geliş anından son anına kadar ![]() Diyebileceğim sana şunu sakın unutma ve sık sık de: * “Derdimi seviyorum çünkü VERENİ seviyorum !!!” Bu yüzden derdini sev dostum derdini çok sev ![]() Zira onu sana takdim eden BİR’i vermiş ![]() Besbelli vardır bir hikmeti! |
![]() |
![]() |
|