Ar'af |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ar'afAr'af Bir yarım aklın kuyusunda, öbür yarım aşkın kuytusunda ![]() ![]() Cennet ve cehennem arasında![]() ![]() Ucu sırattan geçen bir uçurum kenarında![]() ![]() Ârâfta![]() ![]() Ârâfın da arasında![]() ![]() Ar ve af yarasında mekik dokuyan kendimden utanıyor ve affını bekliyorum Şaşırdım, kaldım Derviş![]() ![]() Bir yanım düşle büyüyen hayâl gibi büyülü, öbür yanım külle beslenen gerçek gibi ölümlü![]() ![]() Küllerimin son deminde bir Kaknûs diriliği sun bana![]() ![]() Yeşersin yeniden, yanan yüreğim![]() ![]() Yeşersin yeniden, yârân çiçeğim![]() ![]() Suyum sende, sende en kutlu umudum![]() ![]() Çöllerde yol gösteren bir Hüdhüd’ün de mi yok Derviş?![]() ![]() ![]() |
|
Ar'af |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ar'afBir yarım aklın kuyusunda, öbür yarım aşkın kuytusunda ![]() ![]() Cennet ve cehennem arasında![]() ![]() Ucu sırattan geçen bir uçurum kenarında![]() ![]() Ârâfta![]() ![]() Ârâfın da arasında![]() ![]() Ar ve af yarasında mekik dokuyan kendimden utanıyor ve affını bekliyorum Şaşırdım, kaldım Derviş![]() ![]() Bir yanım düşle büyüyen hayâl gibi büyülü, öbür yanım külle beslenen gerçek gibi ölümlü![]() ![]() Küllerimin son deminde bir Kaknûs diriliği sun bana![]() ![]() Yeşersin yeniden, yanan yüreğim![]() ![]() Yeşersin yeniden, yârân çiçeğim![]() ![]() Suyum sende, sende en kutlu umudum![]() ![]() Çöllerde yol gösteren bir Hüdhüd’ün de mi yok Derviş?![]() ![]() Tek kelime ile MUHTEŞEM ![]() ALLAH HİÇ BİRİMİZİ NE BU DÜNYADA NE ÖBÜR DÜNYADA ARAF TA BIRAKMASIN![]() Emeğine, yüreğine, ellerine sağlık Sihab ![]() ![]() |
|
|
|