![]() |
&Quot;Kimsin Sen?&Quot; Dedim&Quot;Sen'im&Quot; Dedi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Kimsin Sen?&Quot; Dedim&Quot;Sen'im&Quot; Dedi..."Kimsin sen?" dedim"SEN'im" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek" dedim"Yoluna ölmek" dedi ![]() "Yol" dedim"Alip basini gitmek" dedi ![]() "Gitmek" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() "Dost" dedim ![]() ![]() "Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi ![]() ”Yürek" dedim"Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi ![]() "Dünya" dedim"Hayatın bir yüzü" dedi ![]() "Yüz" dedim ![]() ![]() "Giz" dedim"Hep çözmeye calıştığım" dedi "Calışmak" dedim"Hep bitmeyecek öykü" dedi ![]() "Öykü" dedim"Binlercesini içimde gizliyorum" dedi ![]() "Gizlemek" dedim"İşte her şeyin bitmesi" dedi ![]() "Şey" dedim"Sevda" dedi ![]() "Sevda" dedim"Peşinden koştuğum" dedi ![]() 'Koşmak" dedim"Hayat bir maraton" dedi ![]() "Hayat" dedim"Öyle kısa ki" dedi ![]() "Niye kısa ki" dedim"Yaşanacak çok şey var zaman yok" dedi ![]() "Yaşanması gereken ne var" dedim"Aşk" dedi ![]() "Bütün aşkların toplamı en yüce ve tek aşk" dedi ![]() "Önce ona varsan olmaz mı" diye sordum"Keşke olsa" dedi" Ama önce yoğrulmak gerek" ![]() ![]() "Yok olunca" dedim"İşte gercek aşkı da o zaman yasamaya başlarsın" dedi ![]() "Gerçek aşk" dedim"Büyük o" dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Neden sustun" diye sordu"Yüreğim titredi sanki" dedim ![]() "Neden" diye sordu"Bilmiyorum" dedim "Büyük O!" ![]() ![]() ![]() "Her yerde" dedi ![]() ![]() "Yüreğimi açmak?" dedim"Bir tebessümle bak her şeye" dedi ![]() "Tebessüm" dedim"Her kapının anahtarı" dedi ![]() "Kapı" dedim"Girmeden bilemezsin" dedi ![]() "Ya korku?" dedim"Bilinmeyenden korkar insan" dedi "Ben bilmiyorum" dedim"Neyi?" diye sordu Ben'i" dedim"Sen kimsin?" diye sordu "Ben kimim?" diye sordum "Sevgiyle beslenensin" dedi ![]() "Kimin sevgisiyle" dedim "Büyük O'nun" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() "Kimsin sen?" dedim"SEN'im" dedi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|