Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dirilt, rabbim…

Dirilt Beni Rabbim…

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dirilt Beni Rabbim…

Dirilt Beni Rabbim…

Tükeniyorum Rabbim!
Yanliz kaldigimi düsünüp,varlığının her an,her noktasında
tezahur ettigini, beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!”Rabbim”demeyi unuttugumda tükeniyorum!Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım ,Sana güvendiğim…Seninle
başlayıp, Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettigim an!
“Ne güzel dostsun” dediğimde diriliyorumTükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm ,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sız ımı gidereceğini unuttğum an! “Bu dertler neden bana?” dediğimde tükeniyorumDiriliyorum Rabbim!Havayi soluyup Seninle dolduğum, gözümü
açtiğımda Seni bulduğum,en saglıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm
dünya bana küsse de Seni umduğumd an! “Kahrın da hoş, lütfun da
hoş”dediğimde diriliyorumTükeniyorum Rabbim!Dünya meşgalesine dalıp bir cenneti, bir
azabı, bir de ölümü unuttuğum an!”Beni affet” demeyi unuttuğumda
tükeniyorum
Diriliyorum Rabbim!Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni
anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,Seninle
yürüdüğüm,Seninle bulustuğum,seninle konuştuğum an!”Yarab, bırakma ellerimi” dediğimde diriliyorum
Engelle tukenisimi
Dirilt beni Rabbim!
Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com