Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahanesin, seviyorsam

Ben Seviyorsam Sen Bahanesin..!

Eski 03-03-2008   #1
hayalet

Ben Seviyorsam Sen Bahanesin..!

Sevmek varoluşumun esasıdır benimRuhumun kendini bulduğu yegane duyguHiçbir zaman sevmeyi bir kalıba sokmadım, indirgemedim onu bir kişiyeBazen bir suret aradı varoluşumun aslı, o okadardı işte sevgimin sende vücut buluşu
Çok eskiye dayanır benim hikayem Ta galu belada ruhlarımız toplandığında ve sevgi hürmetine yaratılan bu mekana gelip, bu yaşıma varana dek süren bir maceradır sevmekKalbimin attığı her anda hissettiğim damarlarımdaki kana kadar nüfuz eden, bazen beni inanılmaz çatışmalara sürükleyen hem dost diyeyim sana hem de düşmanSen bir rüzgardın desem şimdi belki haksızlık olur estirdiğin fırtınaya, bir kıvılcımdın desem içimde ki yanardağ izin vermez, evet sen bir akis tin tıpkı aynada gördüğümAsıl olan bendim sense aynadan yansıyan bir suretBu güç bendeydi bende beni yaradan daŞimdi ayrıştırmaya çalıştığım bir çelişkiler yumağı halinde öylece kendin gibi duruyorsunÇözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, ve beynimde zonklamalar yapan muamma Senin ne olduğunu ve neden orada öyle durduğunu, ve ben buna neden müsaade ettiğimi aslında biliyorumBilmediğim bunun ne zaman? nasıl? ve hangi şartlarda son bulacağıVE giderken benden neler götüreceğiBöyle felsefik bir duygu yüreğimin tam ortasında gerçekleri yırtarcasına ve ben bir hayalden başka birşey değilim diye, haykıra haykıra susuyor içimdeSusturuyorum bende şimdilik onuCesaret edemiyorum hayalde olsa benden gitmesine
Ben seviyorsam; sen bahanesin evet, çünkü sevmek benim fıtratım da varBunu kimde yakaladıysa gönül ona tutunduAMA faniydi ya herşey fani bir dünyanın sevgisi ne kadar baki olabilirdi ki? Çok sürmedi bunu anlaması gönlümünZaten bildiği bir sorunun klasikleşmiş cevabı gibiydiRuhum daki sorular ve çilişkiler kimde ve nerde çözülecek bunu bilmiyorumKalbimde yanardağ gibi taşıdığım bu sevgi potansiyeli ne zaman gerçek sahibini bulacak onuda bilmiyorumVE bunun için her zaman dua ediyorumSEVGİNİN DE kalbinde, seninde, benimde gerçekten bir sahibi var Hemde öyle bir gerçek ki hiç son bulmayan, baki olan, fenalık taşımayan, bitmeyen, bırakmayan ,yalnız koymayan ve dahi ŞAH damarımızdan daha yakın olan bir ve büyük RABBİMİZ varBen biliyorum ki rabbimiz ’ben yere göğe sığmam mümin kulumun kalbime sığarım’ buyurmuş bir hadis-i kutside işte burda şu virane kalplerimizin neyle tatmin bulacağını ilan etmiş ilahi fermanıylaBöylece idrak etmekte kulların işi deyil mi? Orda, burda ,yerde,gökte,sende,bende nerde ararsak arayalım bahaneden öteye gidemeyecek bunu bilHer bahane yalanınıda alıp çekip gidecekVE biz yine nerde hata yaptık diyeceğizYoksa yine mi sevemedimHayır tabi ki sevdin yaratılanı ama yaratandan ötürüVEbirşeyden dolayı birşeyi seviyorsan biri bahanedirEVET canım bir gerçek ki ben seviyorsam sen bahanesinBen sevginin ta kendisiyimVE ancak sevginin ta kendisinde kendimi bulurum

alıntı

Cevap : Ben Seviyorsam Sen Bahanesin..!

Eski 03-03-2008   #2
Şengül Şirin

Cevap : Ben Seviyorsam Sen Bahanesin..!

teşekkürler hayalet çok güzel bir paylaşım olmuş
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com