![]() |
İstihare Duası (Rabbine Sorma) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstihare Duası (Rabbine Sorma)İstihare Duası (Rabbine Sorma) Öncelikle bilmeyen arkadaşlar için 'istihare' ne demek onu açıklayayım ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber Efendimiz (s ![]() ![]() ![]() ![]() - Sizler yapacağınız işlere Besmele ile başlayınız ve eğer o iş hakkında aklınızda şüphe varsa Allah (c ![]() ![]() ![]() Öncelikle istihare yapılması farz olan birşey değildir ama sünnettir ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ya bu istihare nasıl yapılır ![]() ![]() ![]() Ve dua okunduktan sonra kimseyle konuşulmaz ve direk uykuya yatılır ![]() ![]() ![]() Peki ya rüya görmezsem? Evet böyle bir olasılıkta var o gece yeşil-beyaz ya da kırmızı-siyah içeren bir rüya görmeyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() İstihare Duası; "düzeltme: Arapça metinler Türkçeye çevrilmesinde harekelendirmelerde oluşabilecek hatalar direk olarak manayı değiştirebileceğinden bu şekilde yazımları yasaktır orjinal metni veya manasını verelim " Türkçe Manası; "Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum kudretinden güç istiyorum senin büyük fazlını diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|