![]() |
Gönlümün Sesi Kısıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönlümün Sesi KısıldıSıkinti Halinde Okunacak Dua-Duanin Kabul Olmasi İcin Dua-Süreler-Yaradana Yakaris Kimselere söyleyemediklerimi bir Sana söylerim Kimselerden isteyemediklerimi bir Senden isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok unutuyorum ve ne çabuk unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açamadığımız yüreğimiz için bizleri affet ![]() ![]() ![]() Gönlümüzde goncalar açmayan Güllerimiz var ![]() Gülden sitem eden sevgilerimiz var ![]() Gülşenlere çeviremediğimiz üşlerimiz var ![]() Gülü zara dönmeyen sinelerimiz var ![]() ![]() ![]() Boynu bükük kalışlarımız var bizim sensiz kalışlarımız susayışlarımız ![]() ![]() ![]() Aferinler fısılda yüreklerimize ne olur! İçimizde sakladığımız ve bir türlü kimseye haykıramadıklarımız var ![]() ![]() ![]() ![]() Araflarım var benim ![]() ![]() İtiraf etmeliyim ki sana söylenilesi güzel sözleri söyleyemedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua diye mırıltılarımı sen fısıltıya çağıltıya çevirir misin? Sen beni benden öte bilensin Sırrımı gizlimi söyleyemediklerimi bilensin ![]() ![]() Altı çizili satırları defalarca okuduğum kitaplar ve romanlar kadar senin kitabını kelamını okumayı unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlamayı unuttuk ![]() ![]() ![]() ![]() İitiraf ediyorum Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimiz yerde bırakma bizi boynu bükük eyleme gözümüzde yaşlarla yüreğimiz darda koyma bizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğum günüm sana en içten geldiğim gün olsun her günüm olsun ![]() ![]() Dualarımı kabul eder misin? Bana da hoş geldin kulum der misin? |
![]() |
![]() |
|