Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, düşenin, haksız, hapse, okuyacağı, yere

Haksız Yere Hapse Düşenin Okuyacağı Dua

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hapse Girenin Okuyacağı Dua - Haksız Yere Hapse Düşenin Okuyacağı Dua -Dular

Cebrail (as), Hz Yusuf (as)'a hapiste bulunduğu sırada gelmiş ve şu duayı okumasını tavsiye etmiştir:

"Allahümmec'alnî min külli mâ ehemmenî ve karribnî min emri dünyaye ve emri ahiretî ferahan ve mahrecen verzuknî min haysü lâ yahtesibu veğfirlî zenbî ve sebbit recâî vaktehû ammen sivâke hatta lâ ercû ehaden ğayrake"

Bu duanı meali ise şöyledir:

"Allah'ım beni bütün üzüntülerimden kurtar dünya ve ahiretle ilgli işlerimde bana rahatlık ver ve çıkış yolu göster bana sayısız rızıklar ihsan eyle günahlarımı affet senden başka kimseye muhtaç olmayacak şekilde bana ihsan ve ikramlarda bulun"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com