![]() |
Hangi Burcun Kadini neyi Bekler? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?Koç kadını Koç kadını bir erkekten korunmayı, gözetilmeyi beklemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?" Boğa kadını Boğa kadını önce aşk ve sevgi ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Akşamki davetten önce bir kuyumcuya uğramaya ne dersin?" İkizler kadını Bu havai kadını sürekli aynı kişiyle aynı çatı altında yaşarken görmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Bu hafta sonu bensiz bir tatile ne dersin?" Yengeç kadını Yengeç kadını, bir erkekten; önce kendine, sonra da çocuklarına baba olmasını bekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Bu akşam evde kalıp nefis bir yemek yapalım mı?" Aslan kadını Aslan kadını bir erkekten önce saygı bekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım ![]() Başak kadını Başak kadını için her erkek çözülmesi gereken bir vakadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: (Yazıp gönderirseniz daha etkili olur ![]() Terazi kadını Terazi kadını uyumlu bir beraberlik ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Benimle evlenir misin?" Akrep kadını Akrep kadını tutkuludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Senden başka hiçbir kadının olmadığı bir adada yaşamaya ne dersin?" Yay kadını Ana diliniz, doğduğunuz ülke farklıysa bir Yay kadınıyla berabersiniz demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "You can go your own way ![]() Oğlak kadını Oğlak kadını ile beraber olmak için beklemeniz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Bir yıl sonra evlenmeye ne dersin?" Kova kadını Tutucu ve kıskanç mısınız? O zaman bu kadına yaklaşmayın zaten siz de onu uzaktan bile görseniz imkansız olduğunu anlarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Ne zaman istersen beni ara ![]() Balık kadını Bu romantik, hassas kadını hafife alırsanız büyük bir yanılgıya düşmüş olursunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Lütfen bana yardım et" Alıntı
![]() |
Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler? |
![]() |
![]() |
#2 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?yokk bn kesin oğlak değlimm:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?ben başak mııyım die çok duşunuırum abii ben satraç sewmem kii yhaa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?Aslan kadını Aslan kadını bir erkekten önce saygı bekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım ![]() çok doğru waLa tşk ederm abLacmm (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?Aslan kadını Aslan kadını bir erkekten önce saygı bekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım ![]() Tam beni anlatmış,teşekkürler Gülgüzeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?Oğlak kadını Oğlak kadını ile beraber olmak için beklemeniz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Bir yıl sonra evlenmeye ne dersin?" galiba bu anlatıma uyuyorum=) karşı koyamıycağım teklif düşündürücü sadece o kadar=)tşkler gülgüzelim=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?İkizler kadını Bu havai kadını sürekli aynı kişiyle aynı çatı altında yaşarken görmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Bu hafta sonu bensiz bir tatile ne dersin?" :D süper valla bu benmiymişim :) teşekkürler paylaşm için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kezban
|
![]() Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?Kova kadını Tutucu ve kıskanç mısınız? O zaman bu kadına yaklaşmayın zaten siz de onu uzaktan bile görseniz imkansız olduğunu anlarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Karşı koyamayacağı teklif: "Ne zaman istersen beni ara ![]() hayır çok yanlışş ![]() ![]() ![]() ![]() konu için teşekkürler ama =)
![]() |
|