![]() |
İbrahim B. Edhem'in Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim B. Edhem'in Duasıibrahim b ![]() ibrahim b ![]() İbrahim b ![]() ![]() ![]() Mezid gününe ve yepyeni sabaha merhabalar! Kâtib ve şâhid gününe merhabalar! Bizim bu günümüz bayram günüdür ![]() (Ey rabbimiz!) Bugün de dediklerimizi bizim için yaz ![]() ![]() ![]() Allah'ın cemâl ve celâliyle karşılacağımı tasdik ederek sabahladım ![]() ![]() ![]() Allah'ın rubûbiyetini ikrâr edip onun önünde eğilerek sabahladım ![]() ![]() Allah'a muhtaç olarak sabahladım Allah'a yaslanarak sabahladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabirde Nekir ve Münker'in suâli haktır ![]() Ey rabbim! Va'din ve vaîdin haktır Seninle karşılaşmak haktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım! Sen rabbimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım! Kendi yaptıklarımın ve her şer sâhibinin şerrinden sana sığınırım ![]() Ey Allahım! Ben nefsime zulmettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım! Senin gönderdiğin rasûle iman ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Ey âlemlerin rabbi! Duamı kabul eyle! Ey Allahım! Bizi Muhammed'in havzuna ulaştır ![]() ![]() ![]() Ey Allahım! Dünyanın fitnelerinden beni koru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allah'ım! Sen yücesin sen yücesin! Sen her eksiklikten münezzehsin münezzehsin! Ey kayyûm ey âlim ey halîm Sen her türlü eksiklikten münezzehsin! Senden başka ilah yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|