![]() |
Aşure Ayının Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşure Ayının DuasıAşure Ayı Duası Okunuşu Aşure Ayı Duasının Manası Elhamdulillahi Rabbil Alemin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahümme Entel Bediyül Gadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vel Avna Ala Hezihil Nefsil Emmareti Bissü İ Vel İştiğale Bima Yugarribüni İleyke Ya Zel Celali Vel İkram ![]() ![]() ![]() Bi Ramhmetike Ya Erhamer Rahimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manası Hamd Alemlerin Rab Bi Olan Allah A Mahsustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinden Evvel Hiçbir Varlık Olmıyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Bu Yeni Yıldır Ki,Bu Yıl Boyunca Huzurundan Kovulmuş Şeytandan Beni Korumanı,Daima Kötülüğü Emreden Nefsime Galip Olmam İçin Yardımını Ve Beni Sana Yaklaştıran İşlerle Meşgul Olmamı,Senden Dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Erhamur Rahimin Olan Rab Bim Rametinin Bereketiyle Duamızı Kabul Et ![]() ![]() ![]() Allah In Selamı Hz Muhammed Mustafa (Sav) In Ve Onun Alinin Ashabının Ehli Beytinin Üzerine Olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|