![]() |
Peygamberimiz (S.A.V) Böyle Dua Ediyordu.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamberimiz (S.A.V) Böyle Dua Ediyordu..PEYGAMBERİMİZ (S ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım, benimle günahlarımın arasını, doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır ![]() ![]() Allah'ım, Sen'den bildiğim bilmediğim şu anda lütfedilen, ileride lütfedilecek bütün hayırları istiyorum ![]() ![]() beni nefsimle başbaşa bırakırsan, (bu takdirde) beni za'fa, muhtaçlığa, günaha ve hayata itmiş olursun ![]() ![]() ![]() Allah'ım, Sen'den işime sebatı diliyorum, doğru yolda azim istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım, senden hayırlı işler yapmayı; kötülükleri terketmeyi ve fakirleri sevmeyi, beni bağışlamanı, bana merhamet etmeni ve insanların fitnesini murad buyurduğunda, fitnelere düçar olmadan beni vefat ettirmeni dilerim ![]() ![]() Allah'ım, Sen'i zikir, Sana şükür ve güzelce ibadet etmemiz için bize yardım et ![]() Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınırım ![]() Allah'ım, Sen'den hidayet, takva, iffet ve (gönül) zenginliği dilerim ![]() Allah'ım, bütün işlerimizde akıbetimizi güzel yap, dünyada rezil-rüsvay olmaktan ve ahiret azabından bizi koru ![]() Allah'ım, nebin Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN ![]() |
![]() |
![]() |
|