![]() |
Öylesine Yaşıyorum İşte! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Öylesine Yaşıyorum İşte!![]() ÖyLeSiNe yAşIyOrUm ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine sabah ekmek almaya çıkıyorum ![]() ![]() ![]() Mis gibi oksijeni tüm alyuvarlarım hissedercesine içime çekiyorum öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine içiyorum bir büyük bardakla çayı yudum yudum senin o çay karası gözlerini anarak ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine aşk cümleleri yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şırıl şırıl yağmur yağerken öylesine başıboş dolaşıyorum sokaklarda yağmurdan tüm kirleri arındırmasını isteyerek ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine kulağımın arkasına sıkıştırdığım sigarayı alıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüyorum öylesine birilerini mutlu etmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökyüzünde kandiller gibi yanan yıldızlara ilişiyor gözlerim öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine ders çalşyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine bir şarkı tutturuyor dilimsanki çevremdeki insanlara işkence etmek istercesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine bir rüzgar esiyorkalbimdeki küllenmeye yüz tutmuş ateşi alevlendirdiğinin farkında olmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine geceyi bekliyorum evin bir köşesinde , karanlık beni sarsın sarmalasın diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatin kaç olduğnu bilmeden öylesine seni düşünüyorum bir an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyumak istiyorum öylesine rüyamda seni görürüm umuduyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine vazgeçiyorum hayattan, senden, benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine işte ![]() ![]() ![]() Belkide hiç bilmeden en zorunu seçiyorum yaşamanın, hayatın öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|