Öylesine Yaşıyorum İşte! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Öylesine Yaşıyorum İşte!![]() ÖyLeSiNe yAşIyOrUm ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine sabah ekmek almaya çıkıyorum ![]() ![]() ![]() Mis gibi oksijeni tüm alyuvarlarım hissedercesine içime çekiyorum öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine içiyorum bir büyük bardakla çayı yudum yudum senin o çay karası gözlerini anarak ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine aşk cümleleri yazıyorum ![]() sana dair bana dair aşka dair![]() ![]() ![]() bembeyaz bir kağıda![]() ![]() ve yine öylesine siyah bir tükenmez kalem ile karalıyorum üstünü okumasın kimse diye![]() ![]() ![]() ![]() Şırıl şırıl yağmur yağerken öylesine başıboş dolaşıyorum sokaklarda yağmurdan tüm kirleri arındırmasını isteyerek ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine kulağımın arkasına sıkıştırdığım sigarayı alıp ![]() ![]() Öylesine bir çakmak çakıp![]() ![]() ![]() Ve yine öylesine çekiyorum ciğerlerime derin derin ölümü isteyerek![]() ![]() ![]() ![]() Gülüyorum öylesine birilerini mutlu etmek için ![]() Ve yine öylesineağlayamıyorum çok isterken bile![]() ![]() ![]() ![]() Gökyüzünde kandiller gibi yanan yıldızlara ilişiyor gözlerim öylesine ![]() ![]() Ve yine öylesine bir yıldız seçiyorum en parlağından bana en yakınından![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine ders çalşyorum ![]() ![]() ![]() Yada öylesine kendimi avutmaya çalışıyorum![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine bir şarkı tutturuyor dilimsanki çevremdeki insanlara işkence etmek istercesine ![]() ![]() ![]() ve yine öylesine susuyorum gözlerim çok şey anlatırken![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine bir rüzgar esiyorkalbimdeki küllenmeye yüz tutmuş ateşi alevlendirdiğinin farkında olmadan ![]() ![]() öylesine gözlerim yağmurunu boşaltmak istiyor![]() ![]() ve ben yine öylesine bunu mutfakta doğradığım soğana bağlıyorum![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine geceyi bekliyorum evin bir köşesinde , karanlık beni sarsın sarmalasın diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatin kaç olduğnu bilmeden öylesine seni düşünüyorum bir an ![]() ![]() Bakışların karşıma çıkıyor ve beni benden alıyor o kara gözlerin sen farkında olmadan ![]() ![]() Ve yine öylesine herbir hücreme güneş doğuyor o bakışlar ile![]() ![]() ![]() ![]() Uyumak istiyorum öylesine rüyamda seni görürüm umuduyla ![]() ![]() ![]() ve yine senin yokluğunu hatırlıyorum öylesine hüzün doluyor bakışlarıma![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine vazgeçiyorum hayattan, senden, benden ![]() ![]() ![]() ![]() ve yine öylesine bir hançer saplıyorum kalbimin tam ortasına ellerimle kendime hiç acımadan![]() ![]() ![]() Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine işte ![]() ![]() ![]() Belkide hiç bilmeden en zorunu seçiyorum yaşamanın, hayatın öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|