Sen Eğer! |
03-02-2008 | #1 |
suskun
|
Sen Eğer!SEN eğer Bir Su olsanOKYANUS Bir Tepe olsan EVEREST Bir Şehir olsanİSTANBUL olurdun Eşi benzeri bulunmayan Bir Diken olsanGÜL Bir Çiçek olsanORKİDE Bir Ağaç olsan ÇINAR olurdunAsırlık Köklere dayanan SEN eğer Bir Mevsim olsan İLKBAHAR Bir İçki olsan ŞARAP Bir Bağlılık olsanTUTKU olurdunTarifi mümkün olmayan Bir Kum olsanÇÖL Bir Taş olsan ELMAS Bir kumaş olsanİPEK olurdunEn incesinden dokunan SEN eğer Bir Savaşçı olsanSAMURAY Bir Camia olsanİMPARATORLUK Bir Zaman olsanSONSUZLUK olurdunTarihlere sığmayan Bir Kitap olsanGERÇEK Bir Yazı olsan DESTAN Bir madalyon olsan ŞEREF olurdunGöğsümüze takılan SEN eğer Bir Ses olsanTRİBÜN Bir Öfke olsan VOLKAN Bir Yıldız olsan GÜNEŞ olurdunİçimizi ısıtan Bir Zehir olsanŞİFA Bir Yapı olsanMABET Bir Kuş olsan ZÜMRÜT Ü ANKA olurdun Kendi küllerinden doğan SEN eğer Bir Karakter olsan ASİL Bir Organ olsanYÜREK Bir Sembol olsan ASLAN olurdunKrallığı daim kalan Bir Kelime olsan AŞK İki kelime olsan SENİ SEVİYORUM Bir Sevgi olsanANNE olurdunHer şeyi karşılıksız yapan Bunların hepsi biraraya gelince Adın Galatasaray Uğruna ölünse bile , ASLA Yalnız yürümeyecek olan __________________
03-05-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Sen Eğer!Çok güzel suskun teşekkürler
03-05-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : Sen Eğer!ben teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize svindim |
Cevap : Sen Eğer! |
03-07-2008 | #5 |
kosovalı27
|