![]() |
Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile Lost 4. Sezon Röportajı |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile Lost 4. Sezon Röportajı![]() Sonunda grev bittiğine göre, Lost’un yapımcıları olan Carlton Cuse ve Damon Lindelof’un kendilerinden bir şeyler duyma zamanımız geldi… Eğer “Eggtown” bölümünü tek kelimeyle özetlemem gerekseydi “Kate” derdim ![]() ![]() ![]() ![]() “Ben’in Oceanic 6’lısından biri olup olmadığını merak etmeye başladığınız geçen haftayı hatırlayın ![]() ![]() Tamam, bu konuya sen değindiğin için soruyorum Damon: Ben Oceanic 6’lısından biri mi? ![]() Damon Lindelof: Uçakta değildi ama yine de olmaması için bir sebep yok ![]() ![]() ![]() Peki, kesin olarak ne zaman öğreneceğiz? Lindelof: Yedinci bölümün sonunda, izleyiciler Oceanic 6’lısının kimlerden oluştuğunu öğrenecekler ![]() Bu bölümde yapımcıların, sezonun yapısı, çözülen ve çözülemeyen büyük gizemler, Find815 oyunu gibi dizi harici şeylerin ilintisi hakkında konuştuklarını göreceksiniz ![]() ![]() Damon ve Carlton ile konuşmaya grevin beklenmedik avantajı olan izleyicilerin kafa karışıklığını giderme konusunu tartışarak başladık ![]() Carlton Cuse: Eğer grev olmamış olsaydı, final bölümünü yazma işini yarılamıştık ![]() Kaynak: lostfan ![]() |
![]() |
![]() |
|