Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
carlton, cuse, damon, lindelof, lost, röportajı, sezon

Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile Lost 4. Sezon Röportajı

Eski 03-02-2008   #1
[KAPLAN]
Icon47

Damon Lindelof ve Carlton Cuse ile Lost 4. Sezon Röportajı

Sonunda grev bittiğine göre, Lost’un yapımcıları olan Carlton Cuse ve Damon Lindelof’un kendilerinden bir şeyler duyma zamanımız geldi…
Eğer “Eggtown” bölümünü tek kelimeyle özetlemem gerekseydi “Kate” derdim İki kelime hakkım olsaydı “Dharma serserileri”, üç olsaydı da “şeytanlar ile anlaşma” Ama dört ya da daha fazla kelimeye sahip olsaydım “Gelin bir de yapımcı Damon Lindelof’a soralım!” derdim
“Ben’in Oceanic 6’lısından biri olup olmadığını merak etmeye başladığınız geçen haftayı hatırlayın Bu bölümün son repliği, hayranların benzer sorular sormasına sebep oldu
Tamam, bu konuya sen değindiğin için soruyorum Damon: Ben Oceanic 6’lısından biri mi?

Damon Lindelof: Uçakta değildi ama yine de olmaması için bir sebep yok İçinde bir sürü belge ve pasaportun olduğu bir odası var Bilirsiniz işte, sadece biraz araştırmış, kayıtlarda tahrifat yapmış ve uçaktaki birinin –ailesi ve arkadaşı olmayan kimsesiz birini kastediyorum- kimliğini sahiplenmiş olabilir O zaman olmadığını kim söyleyebilir ki?
Peki, kesin olarak ne zaman öğreneceğiz?
Lindelof: Yedinci bölümün sonunda, izleyiciler Oceanic 6’lısının kimlerden oluştuğunu öğrenecekler
Bu bölümde yapımcıların, sezonun yapısı, çözülen ve çözülemeyen büyük gizemler, Find815 oyunu gibi dizi harici şeylerin ilintisi hakkında konuştuklarını göreceksiniz Ama muhtemelen en kışkırtıcı olanı, yapımcılar zaman yolculuğu ve alternatif gerçekliğe dair kurallarını -çoğunuzun üretmek için kafayı yediğiniz teorileri ilginç bulan hatta onlara meydan okuyan kurallar- sunuyorlar
Damon ve Carlton ile konuşmaya grevin beklenmedik avantajı olan izleyicilerin kafa karışıklığını giderme konusunu tartışarak başladık
Carlton Cuse: Eğer grev olmamış olsaydı, final bölümünü yazma işini yarılamıştık Tüm sezon bitmiş ve izleyiciler yalnızca 2 ya da 3 bölümü seyretmiş olacaklardı

Kaynak: lostfannet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com