Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rabbime, sığınıyorum

Rabbime Sığınıyorum:(

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rabbime sığınıyorum:(

selam aleyküm arkadaşlar sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum bana yardımcı olabilen akıl verebilen olursa çok sevinirim Rabbim şimdiden razı olsun ben 5 yıl biriyle beraberdim birbirimizi çok sevdik hiç vazgeçemedik birbirimizden çok şeyler atlattık ama hep üstesinden geldik Allahın izniyle 3 ay önce bikaç kişinin kendince konuşmaları yüzünden tartıştık ve benden ayrıldı bukadar kolay olamaz dedim çok yalvardım ama olmaz bidaha kalbime yenilmicem deyip çekip gitti çok üzüldüm çok ağladım sabırla bekledim ama gelmedi bana unut artık önüne bak dediler birisi vardı tanış dediler tanıştık görüştük söz yapmak istediler bunu öteki duyunca bana öyle mesajlar yazmışki sanki ben bırakıp gitmişimde öle birine tamam demişim gibi beni o istemedi bütün umutlarımı kırdı ve bana kalkmış neler dedi çok zoruma gitti ve başkasınında hakkına giremezdim helalleşip söz filan olamayacağını söyledimçünkü aklımda o varken başkasının günahına giremezdimçok tövbe ettim belki günahlarımdan dolayı böle oldu Rabbimden uzaklaştım diye belkide çok tövbe ettim yalvardım allahım nolur beni affet diye nolur sevdiğimle kavuştur diyerabbim bana bi umut bişey göster dedim hep çok yalvardım ve rüyalarımda hep sevdiğim insanla ilgili şeyler görüyorum bana birileri o seni çok seviyor diyo bu bi işaretmidir:( o söylediklerine pişman olsun bana geri dönsün diye Allahıma çok dua ediyorum her namazda seccadeye akıyo gözyaşlarım nolur bana bi akıl verin nne yapmalıyım çok kötüyüm ne yapmalıyım benRabbim hepimizden razı olsun inşallah sevennleri kavuştursun kimin gönlünde ne dileği isteği varsa kabul etsin inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

durumun üzücü ama çözümsüz deil ben sana şu anki yaşadıklarımı yazsam emin olki senin derdin devede kulak misali kalır ama seni senden başkası anlamaz anlasada hissedemez çünkü bunları sen yaşıosun sana akıl vericek ne yaştayım ne tecrübedeyim sadece nacizane yazını okudum bir kaç kelime eklemek istiorum Allah sevgisinden başka içine ne koyarsan kaderine razı olmazsan imtihanana tabi tutulursun hep sevdigini yaratandan dolayı sev çoçugunu ALLAH sana emanet olarak verdi ama sevgisi ALLAhın sevgisini unutturmasın sonra bir bakmışsın elinden alınmış saglam bir ilişkinizi sagın solun lafıyla dümdüz eden birine söylenecek çok az şey varherkez hakettigini yaşar dua et ALLAHA benim yaşadıgım hayatta kaderimde senin yazgında bu erkek varsa bana geri gelsin ama şayet benim için hayırlı deildi ve bunlar bahanesi olduysa ALLAHIM benim ona karşı sevgimi içimden al bende kendimi irademi topluyayım die dua et eger pişmansa ve gururundan dönmüosa bekletepki göstermesi sana karşı boş olmadıgından ve kalbin tamamen boşalmadan başkasına umut verme selametle
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

evet çok haklısın ben bununda farkına vardım Rabbim onun sevgisini senin sevginden üstün tuttuysam beni bağışla diyorum okadar gereksizşeyler olduki rabbim pişman olsun hayırlısıyla dönsün diyorum bilmiyorum çok gururlu asla gururundan sevse gelmez ama mevla büyük hatalarımla piştim olgunlaştım sabredemiyorum o yazdıklarına cevap vermedim ama cevap yazmak istiyorum yazarsam bana çok kötü cevaplar vermesindende korkuyorum Allahım sen yardım et nolur yardım et kendimi çok çaresiz hissediyorum dualarıma sığınıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com