Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevaplarsanız, için, memnun, olurum, önemli

Cevaplarsanız Memnun Olurum Benim İçin Önemli

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevaplarsanız Memnun Olurum Benim İçin Önemli

cevaplarsanız memnun olurum benim için önemli

birinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım demiştim sağolsun arkadaşlar yorumladı tekrar istihareye yattım ardından rüya gördüm o kişiyle arkadaş grubumuzla beraber yemekteyiz yemek yediğim yer bir kır lokantası arkadaşlarım benim hakkımda ona birşeyler söylüyorlar oda şaşırıyor muhabbet etmeye başlıyoruz bana çok sıcak davranıyor sonra bi an herkes kayboluyor ikimiz kalıyoruz ama yemekte değiliz anneannemin evindeyiz ben pencereden dışarıya ona bakıyorum o pencerenin dışarısında ben camı açmışım onunla konuşuyoruz gülüyoruz birbirimize sonra ona kedimi gösteriyorum bende çok seviyorum kedileri diyor ben gülüyorum ardından annem geliyor onu arkadaşım diye tanıştırıyorum sonra annemden utanıp camı kapatıyorum içeriye giriyorum ama yinede gizli gizli onunla konuşuyorum falan çok ilgiçti ne ki bu syorumlarsanız çok sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com