Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, garip, rüyamdaki

Rüyamdaki Garip Adam

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamdaki Garip Adam

Rüyamdaki garip adam

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır her gece rüyama gelen bir adam kime sorduysam hiçbir açıklama yapamadı belki sizler açıklayabilirsiniz

2 hafta önce ilk gördüğüm gün rüyamda ince ve yeşil yeşil parlayan bir yol sağ ve sol taraf mezarlık mezarların üstünde insanlar var bu insanlar ellerini önde bağlamışlar ben geçtikçe eğilerek selam veriyorlar5 gün boyunca sadece rüyanın bu kısmını gördüm6gün rüyada diğer evreye geçtim yolun kenarına ölüler dizilmiş beni görünce hepsi önümde eğildi ve bir adam siyah elbise bembeyaz saç ve sakal masada oturuyoryaklaştım yanına bu insanlar kim benim önümde neden eğiliyorlar dedim Sen ilerde benim yerime geçeceksin dedi ve bi anda masada adamın yerinde otururken buldum kendimi

diğer rüyada ise adam geldi sen bedenlenmiş elementalsin seni bizim tarafımızda koruyan kollayan gözeten bir sürü insan var kendine dikkat et dedi ve elinin içinde aniden bir görüntü oluştu kendimi cam kenarında tekerlekli sandaliyede otururken gördümve orda uyandım

diğerinde ise benim yanıma geldi yine elinin içinde bir görüntü oynuyo dedi burada 3 tane osmanlı padişahı var bunların 3'ü de sensin yalnız bunların kim olduklarını sen bulacaksın dedi ve orda uyandım

en son gördüğüm rüyada ise padişahların isimlerini söyledi 1 Osman Gazi 2 Fatih Sultan Mehmet 3 Kanuni Sultan Süleyman ve bir adam daha gösterdi gri elbiseli saçı ve sakalı ağarmaya başlamış elinde uzun bir agaç dalı muhtemelen asası olan bir adam gösterdi bu adamda odunla uğraşıyodubu kişininde kim olduğunu sen bulacaksın dedi ve yine orda uyandım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com