![]() |
Çok Önemli Bir Dua Sakın Kaçırmayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Önemli Bir Dua Sakın KaçırmayınÇok Önemli Bir Dua Sakın Kaçırmayın ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAHÜMME ENTEL BEDİYÜL GADİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSÜ İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBÜNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM ![]() ![]() ![]() Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MANASI ![]() ![]() ![]() Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et ![]() ![]() ![]() ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun ![]() ![]() AMİN Önemli not ![]() ![]() ![]() Her kim bu duayı Muharrem ayının ilk günü 3 kere okursa şeytan onun nefsine bi kötülük yapmaktan ümidimizi kestik der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|