![]() |
Hatme-İ Rufai |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatme-İ RufaiHatme-i Rufai Pir Seyyit Ahmed er-Rüfai hazretleri kritik anlarda ihvanı ile topluca okurlar, Cenab-ı Hakka tazarru ve niyaz ederlerdi ![]() ![]() Maksat hasıl olana dek haftada bir veya iki defa ukunmasında fayda vardır ![]() ![]() ![]() Şöyle tarif edeyim : Hu, ya Tabibe’l-kulub Medet, ya Erhame’r-rahimin Medet, ya Ekreme’l-ekremin Medet, ya İlahe’l-alemin Destur, ya Adem safiyullah Destur, ya Nuh şekirullah Destur ,ya İbrahim halilullah Destur ,ya Musa kelimullah Destur ,ya İsa ruhullah Destur ,ya Muhammet Mustafa habibullah Destur ,ya cümle peygamberanı izam ve resuli kiram hazeratı Destur, ya cariyarı ba safa Ebubekir-i sıddık, Ömerül faruk,Osmanı zünnureyn , Aliyel murtaza ,radıyallahu anhüm efendilerimiz Destur, Ehl-i beyt-i Resulullah Destur, ya Evlad-ı Resulullah Destur, ya Ashab-ı Resulullah Destur, ya evliyaallah Destur, Pirim Sultanım Seyyit Abdulkadir Geylani, Ebe’l-alemeyn Seyyit Ahmed er-Rufai Seyyit Ahmed el-Bedevi Seyyit İbrahim Dussuki Şeyh Ebu’l-Hasan Ali Şazili Şah-ı Nakşibend Muhammed Bahaaddin Hazretleri Destur ya sahibe’l-meydan ![]() ![]() ![]() 3 İhlas 1 Fatiha okunur, ruhlarına hediye edilir, hatme başlanır ![]() 3- Fatiha-yı Şerif 3- Ayete’l-kürsi 3- İnna enzelna 3- Ve’l-asri 3- İhlas-ı Şerif 3- Felak Suresi 3- Nas Suresi 3- Fatiha-yı Şerif Selamün kavlen min Rabbi’r-rahim ( Yasin Suresi, 58 ) (rahim olan rabdan cennet ehline selam vardır)(20 defa) Kelime-i tevhit(121 defa) Rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi’ lena min emrina reşeda ![]() (rabbimiz bize katından bir rahmet ver ve işimizde bizi başarıya ulaştır ![]() ![]() ![]() 1- Bismillahillezi la-yedurru ma-asmihi şey’ün fi’l-ardı vela-fi’s-semai ve hüve’s-semiu’l-aliym ![]() (ALLAHın ismi ile başlarımki onun ismine sığınmış kişiye ne yerdeki nede gökteki hiçbir şey zarar veremez ![]() ![]() Lafza-i celal ( ALLAH c ![]() ![]() Es-Salatü ve’s-selamü aleyke ya Seyyidi, ya Resulallah, ya Ahmet, kılleti hiyleti ve ente vesileti, fe-edrikni ![]() (en güzel dua ve selam sana olsun ya efendim yaresul ALLAH ya Ahmet ben fakirim ama sadakatım var ve benim vesilem sensin bana yardım et bana yetiş ![]() ey ALLAHın kulları bize yardım edin ![]() ey cinlere ve insanlara gelen resulullahın mahbubu ,ey iki alem sahibi ya seyyit ahmedel kebir er rufa-i el medet(3 defa) ( Bir fatiha ile hitam bulacak ve dua ) www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|