Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahını, etsin, yardım

Allah'ını Seven Yardım Etsin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ALLAH'ını seven yardım etsin

ALLAH'ını seven bana yardım etsin,bugün kız arkadaşım benim terketti nedeni soruncada benimle birlikteyken başka biriyle olmaya başlamış,yani bana ümit verirken,duygularımla oynamış benle dalga geçmiş,içim çok yanıyor,kendime yanlış bişey yapmak istemiyorumALLAH'ının yardım etsin ,bana yaptıgı xulüm yerde kalmasınOna da aynı acıları hissettirecek dua varsa ALLAH ını seven paylaşsınkendimi çok kötü hissediyorumALLAH ını seven yardım etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kardeşim Allah sabır versin sana ve bence sen de Allah'tan kendin için yardım iste, sabır iste Allah'a havale et gitsin nedir yani aynı acıları hissetsin, benim çektiğimi çeksin sitede fazlaca dua var geri dönmesi için onları et illa acı mı çeksin yani birini sevmek bu mudur bunu da bilmiyorum bende çok sevdim geçenlerde bir başkasıyla sözlendi ve onun acısını uzun bir süre çekeceğim, biliyorum ama inşallah mutlu olmaz mı demem gerekiyor, inşallah boşanır mı demem gerekiyor yoksa Allah'ın takdiri mi demek gerekiyor insan sevdiğiyle imtihan olurmuş derler bakarsın yarın geri döner nasip meselesi herşey sana yaptığı büyük yanlış tamam da kin gütmek, intikam almayı istemeyi ben hoş görmüyorum, gören görsün
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com