Allah'ını Seven Yardım Etsin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'ını Seven Yardım EtsinALLAH'ını seven yardım etsin ALLAH'ını seven bana yardım etsin,bugün kız arkadaşım benim terketti nedeni soruncada benimle birlikteyken başka biriyle olmaya başlamış,yani bana ümit verirken,duygularımla oynamış benle dalga geçmiş,içim çok yanıyor,kendime yanlış bişey yapmak istemiyorum ![]() ALLAH'ının yardım etsin ,bana yaptıgı xulüm yerde kalmasın![]() Ona da aynı acıları hissettirecek dua varsa ALLAH ını seven paylaşsın![]() kendimi çok kötü hissediyorum![]() ALLAH ını seven yardım etsin
|
|
Allah'ını Seven Yardım Etsin |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'ını Seven Yardım Etsinkardeşim Allah sabır versin sana ve bence sen de Allah'tan kendin için yardım iste, sabır iste Allah'a havale et gitsin nedir yani aynı acıları hissetsin, benim çektiğimi çeksin sitede fazlaca dua var geri dönmesi için onları et illa acı mı çeksin yani birini sevmek bu mudur bunu da bilmiyorum bende çok sevdim geçenlerde bir başkasıyla sözlendi ve onun acısını uzun bir süre çekeceğim, biliyorum ama inşallah mutlu olmaz mı demem gerekiyor, inşallah boşanır mı demem gerekiyor yoksa Allah'ın takdiri mi demek gerekiyor insan sevdiğiyle imtihan olurmuş derler bakarsın yarın geri döner nasip meselesi herşey sana yaptığı büyük yanlış tamam da kin gütmek, intikam almayı istemeyi ben hoş görmüyorum, gören görsün
|
|
|
|