Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
davamın, için, olumlu, sonuçlanması

Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin.

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin

merhaba arkadaşlar ben öncelikle durumumu anlatayım şubat ayında devlet memuru olarak atanmıştım fakat atandığım yer ehliyeti sorun ederek atamamı iptal etti ve yerleşemedim ( bende b vardı, kurum c sınıfı istiyordu) sonra bir kişinin yardımıyla dava açtık bu kişi benim gibi aynı durumda olan 2 kişiye dava açıp kazandırmış şimdi benim davamın sonuçlanmasına da 1-2 ay var davanın lehimde sonuçlanması için acaba hangi duayı okumalıyım yardımcı olurmusunuz not: dava duruşmalı değil

yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden Allah razı olsun eğer bu dava olumlu sonuçlanıp işe başlarsam seneye nişanlımla evlenebiliceğim yoksa dava çok beklemek zorundayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kardeşim senin davanın kazanılacak tarafı nedir ki? Burda yazmışsın: Kurum c sınıf istemiş bende b sınıfı var Kurum c sınıfı isteyip sen b sınıf ehliyetle o kuruma müracat edipte nasıl yerleşmek istersin Kurum şartları sağlamadığından dolayı atansan bile yerleşmen yapılmaması normaldir Dava kazanan kişilerin durumu senin anlattığın gibi olsa kazanmaları imkansız olurdu Zira ösym kitapçığında açıkça yazmaktadır Ve bunu bilerek yapmanda senden bir sonraki şartları sağlayan kardeşimizin hakkına girmektir

Sorunuzla ilgili sitemizde dualar mevcuttur Sayın moderatörlerde konuya gerekeni yapacaktır Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

mirilli Nickli Üyeden Alıntı

Kardeşim senin davanın kazanılacak tarafı nedir ki? Burda yazmışsın: Kurum c sınıf istemiş bende b sınıfı var Kurum c sınıfı isteyip sen b sınıf ehliyetle o kuruma müracat edipte nasıl yerleşmek istersin Kurum şartları sağlamadığından dolayı atansan bile yerleşmen yapılmaması normaldir Dava kazanan kişilerin durumu senin anlattığın gibi olsa kazanmaları imkansız olurdu Zira ösym kitapçığında açıkça yazmaktadır Ve bunu bilerek yapmanda senden bir sonraki şartları sağlayan kardeşimizin hakkına girmektir

Sorunuzla ilgili sitemizde dualar mevcuttur Sayın moderatörlerde konuya gerekeni yapacaktır Sevgiler

sanırım tam anlatamadım sadece benim yerleştiğim şehirdeki kurum c sınıfı istiyor diğer şehirlerdekiler b sınıfı istiyor anayasada da en az b sınıfı olması yeterldir diye kanun bulunmakta aynı benim durumum da olan 2 kişi geçen sene dava açarak kazandı benim davamın sonuçlanmasınada 1-2 ay var bununla ilgili bi yardım istemiştim sadece

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

''allahümm'ensurna ale'l a'dai bi hurmetil enbiya ve'l mürselin ve bi hürmeti ibadık'el-fukarai ve'l muhacirin
allahümme inni ehafü minke ve ehafü mimmen la yehafuke va'hfazni min şerri men la yehafüke,bi hurmeti habibike ya hafiyy'el
eltaf,neccina mimma nehaf''

allah'ım! nebi ve rasuller hürmetine,fakir ve muhacir kulların hürmetine bizi düşmanlara karşı muzaffer eyleallah'ım! senden
korkuyor,senden korkmayandan da korkuyorumhabibin muhammed(sas hürmetine bizi senden korkmayanların şerrinden koruey lutfu gizli olan allah'ım!bizi korktuklarımızdan kurtar)

bu duanın kıymetini bilin dilinizden düşmesin hertürlü yardıma muhtaç olduğunuz zaman çaresizlik içinde ne yapacağınızı bilemediğiniz zaman okuyun bunu bakalım görün sonucunu

bu duanın kıymetini bilin dilinizden düşmesin hertürlü yardıma muhtaç olduğunuz zaman çaresizlik içinde ne yapacağınızı bilemediğiniz zaman okuyun bunu bakalım görün sonucunu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com