![]() |
Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin.Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin ![]() merhaba arkadaşlar ben öncelikle durumumu anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin.Kardeşim senin davanın kazanılacak tarafı nedir ki? Burda yazmışsın: Kurum c sınıf istemiş bende b sınıfı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorunuzla ilgili sitemizde dualar mevcuttur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin.Alıntı: mirilli Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim senin davanın kazanılacak tarafı nedir ki? Burda yazmışsın: Kurum c sınıf istemiş bende b sınıfı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorunuzla ilgili sitemizde dualar mevcuttur ![]() ![]() ![]() sanırım tam anlatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Davamın Olumlu Sonuçlanması İçin.''allahümm'ensurna ale'l a'dai bi hurmetil enbiya ve'l mürselin ve bi hürmeti ibadık'el-fukarai ve'l muhacirin allahümme inni ehafü minke ve ehafü mimmen la yehafuke va'hfazni min şerri men la yehafüke,bi hurmeti habibike ya hafiyy'el eltaf,neccina mimma nehaf ![]() allah'ım! nebi ve rasuller hürmetine,fakir ve muhacir kulların hürmetine bizi düşmanlara karşı muzaffer eyle ![]() ![]() korkuyor,senden korkmayandan da korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bu duanın kıymetini bilin dilinizden düşmesin hertürlü yardıma muhtaç olduğunuz zaman çaresizlik içinde ne yapacağınızı bilemediğiniz zaman okuyun bunu bakalım görün sonucunu bu duanın kıymetini bilin dilinizden düşmesin hertürlü yardıma muhtaç olduğunuz zaman çaresizlik içinde ne yapacağınızı bilemediğiniz zaman okuyun bunu bakalım görün sonucunu |
![]() |
![]() |
|