Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayetin, faydaları, müthiş

10 Ayetin Müthiş Faydaları

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz Ali (RA) rivayet olundu ki; Kur’an-ı her gün en az bir defa okumaya
devam ederse;
⇒ Dünya kadar düşmanı olsa; Allah o kimseyi
düşmanın şer ve hilesinden korur
⇒ Düşmanın dili kendisine karşı bağlı olur
⇒ O kişinin kalbi dine ve ibadete ısınır
⇒ İnsanlar arasında azîz ve muhterem olur
⇒ Eşi, ailesi ve çevresiyle geçim ve
diyaloğu mükemmel olur
⇒ Nazar ve büyüden korunur
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ve men ya'tesim billâhi fe kad hüdiye
ilâ siratim müstekiym*
Ve in yemseskellâhü bi durrin fe lâ
kâşife lehû illâ hû ve in yüridke bi hayrin
fe lâ râdde li fadlihî yüsîbü bihî men
yeşâü min ibâdihî ve hüvel ğafûrur Rahiym*
Kul len yüsîbenâ illâ mâ ketebellahü
lenâ hüve Mevlânâ ve alellâhi fel yetevekkelil
mü'minûn*
Ve mâ min dâbbetin fil ardi illâ
a l e l l a h i r i zkuhâ ve ya' lemü
müstekarrahâ ve müstevdeahâ küllün fî
kitabin mübîn*
İnnî tevekkeltü alellâhi rabbî ve rabbiküm
mâ min dâbbetin illâ hüve âhizün
binâsiyetihâ inne rabbî alâ siratin
müstekîm*
Ve lâ tahsebennellâhe ğâfilen ammâ
ya'melüz zâlimûn innemâ yüehhıruhüm
li yevmin teşhasu fîhil ebsâr*
Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin
fe lâ mümsike lehâ ve mâ yümsik fe lâ
mürsile lehû mim ba'dihî ve hüvel azizül
hakîm*
Ve in teudu ni'metellâhi lâ tuhsîhâ innel
insâne le zalumün keffar*
Ve keeyyin min dâbbetin lâ tahmilü
rizkahellâhü yerzükuhâ ve iyyaküm ve
hüves semiul alim*
Ve lein seeltehüm men halekas se
mavâti vel erda le yekulünnellâh, kul
eferaeytüm mâ ted'une min dûnillâhi in
erâdeniyellâhü bi durrin hel hünne
kâşifâtü durrihî ev eradenî bi rahmetin
hel hünne mümsikâtü rahmetih, kul hasbiyellâhü
aleyhi yetevekkelül mütevekkilûn*
Birahmetike ya erhamerrâhimîn*

BENİM KONULARIMI KOPYA EDENLERE HAKIM HARAM OLSUN AMIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hayırlı cumalar özelden msj atamıyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var yani öğrenmeye ihtiyacım var çok uzun zamandır 5 sene belki daha fazla gerçekleşmesini çok istediğim bi dileğim var evlenmek yada bana aşık olsun falan değil ama bi mucize diyelim bende var olan kitaplardan bu tür sitelerden bi çok şey denedim Yasin okumaları değişik şekillerde 10000 ihlas namazdan sonra 152 Elem neşereh 313 ayetel kürsi kandillerde 41 Kadir suresi ve arkasından okunan dualar sekine duası şahmeran duası daha Enam suresinin 3 gün tekrar edilen kısımlarıyla dünya kelamı söylenmeden okunması 7 gece 786 Bismillahirrahmanirrahiym 1000 Allah CC ismi arkasından her yüzde bir okunan azamet bunlardan sadece bir kaçı aklıma gelmiyo şimdi bi çoğu ama hiç bir netice alamadım Kuran-ı Kerim deki bütün surelerin ilk ve son üç ayetleri ne denediysem olmuyo olmayacak duaya amin denmez diyolar bazıları ama Rabbin katında imkansız yok bunu biliyorum ve ısrarla devam ediyorum her duanın bir hadimi var onları harekete geçirmeden biraz zor dedi bu işlerden anlayan biri ama ben öyle şeyleri bilmiyorum zaten öğrenmekte istemiyorum hadim hüddam cin peri hiç öyle bi davet yapmadım öğrenmek istediğim sizce bu doğrumudur yani vekf tılsım yazmadan hadim görmeden yaptığım uygulamaların başarıya ulaşması zor mu ayrıca dilek için Rabbimin reddetmeyeceği kendi katında çok değerli olan dua varmıdır varsa nedir yani kuvvetli bi dilek uygulaması varmıdır ben bilinen bi çok şeyi zaten yaptım siz bizden daha fazla biliyorsunuz eklediklerinizden anlaşılıyo bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ama daha önce duymadığımız farklı bi uygulama siz bi çok farklı uygulama yapıyosunuz anladığım kadarıyla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

gunesinkizi Nickli Üyeden Alıntı

hayırlı cumalar özelden msj atamıyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var yani öğrenmeye ihtiyacım var çok uzun zamandır 5 sene belki daha fazla gerçekleşmesini çok istediğim bi dileğim var evlenmek yada bana aşık olsun falan değil ama bi mucize diyelim bende var olan kitaplardan bu tür sitelerden bi çok şey denedim Yasin okumaları değişik şekillerde 10000 ihlas namazdan sonra 152 Elem neşereh 313 ayetel kürsi kandillerde 41 Kadir suresi ve arkasından okunan dualar sekine duası şahmeran duası daha Enam suresinin 3 gün tekrar edilen kısımlarıyla dünya kelamı söylenmeden okunması 7 gece 786 Bismillahirrahmanirrahiym 1000 Allah CC ismi arkasından her yüzde bir okunan azamet bunlardan sadece bir kaçı aklıma gelmiyo şimdi bi çoğu ama hiç bir netice alamadım Kuran-ı Kerim deki bütün surelerin ilk ve son üç ayetleri ne denediysem olmuyo olmayacak duaya amin denmez diyolar bazıları ama Rabbin katında imkansız yok bunu biliyorum ve ısrarla devam ediyorum her duanın bir hadimi var onları harekete geçirmeden biraz zor dedi bu işlerden anlayan biri ama ben öyle şeyleri bilmiyorum zaten öğrenmekte istemiyorum hadim hüddam cin peri hiç öyle bi davet yapmadım öğrenmek istediğim sizce bu doğrumudur yani vekf tılsım yazmadan hadim görmeden yaptığım uygulamaların başarıya ulaşması zor mu ayrıca dilek için Rabbimin reddetmeyeceği kendi katında çok değerli olan dua varmıdır varsa nedir yani kuvvetli bi dilek uygulaması varmıdır ben bilinen bi çok şeyi zaten yaptım siz bizden daha fazla biliyorsunuz eklediklerinizden anlaşılıyo bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ama daha önce duymadığımız farklı bi uygulama siz bi çok farklı uygulama yapıyosunuz anladığım kadarıyla

KARDESIM DUALARIN HEPSI KUVVETLİDİR İMANLA OKUNURSA BEN SANA 12 ESMAYI OKU DERİM İNAN BÜTÜN DİLEKLERİME O ESMAYALA KAVUSTUM VE COOK BÜYÜK BİRSEYEDE SAHİP OLDUM YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAHIN RESULİNİN EHLİBEYTİNİN LANETİ BENİM ÜSTÜMDE OLSUN VESSELAM VEDDUHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com