İza Zülzzület Suresi Hacet İcin |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İza Zülzzület Suresi Hacet İcinIza zülzzület suresi hacet icin bu bana yakin bir arkadasim tarafindan zamaninda verilmistir o nada bir hoca vermis saglam bir yöntemdir şöyleki iza zilzület suresini sen kendi avcuna 21 kere oku ve üfle sonra senin davan ile kim ilgileniyorsa elini onun yüzüne karsi ac ve söyle de ben seni benim davam icin vekil ettim benim lehime karar ver bu sureyi bu sekilder isin olasiya kadar oklu ALLAHIN IZNIYLE isinin oldugunu göreceksin benim konularimi baska siteye koyanlara hakim helal degildir Okunuşu Bismi’llâhi’r-Rahmân’ir-Rahîm (1) İza zülziletil’ardu zilzaleha (2) ve ahrecetil’ardu eskaleha (3) ve kalel’insanü maleha (4) yevmeizin tühaddisü ahbareha (5) bienne rabbeke evha leha (6) yevmeizin yasdürünnasü eştaten liyürev amalehüm (7) femen yağmel miskale zerretin hayren yerehu (8) ve men yağmel miskale zerretin şerren yereh Anlamı: 1 Arz şiddetli bir sarsıntı ile sarsıldığında; 2 Ve arz içindeki gizli ağırlığı dışarı çıkardığında; 3 Ve insan "buna ne oluyor" dediğinde; 4 Arz bütün haberlerini açıklar, 5 Rabbinden vahiy alarak! 6 O anda insanlar gruplar halinde fiillerini görmek üzere çıkarlar 7 Kim zerre ağırlığında bile hayır işlediyse onun sonucunu görecek 8 Kim de zerre ağırlığında bile kötülük yaptıysa onun sonucunu görecektir |
|