Allah Askina Yardim Edin.Cok Kotuyum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumALLAH ASKINA YARDIM EDIN COK KOTUYUMselam sevgili arkadaslar once size derdimi anlatmak istiyorum ben panik atak hastasiyim ve ayni zamanda hepatit c hastasiyim evliyim ve 1 cocugum var 4 yildir kayinvalidemlerle ayni evde oturuyoruz ayri evimiz var ama yalnizlik fobim var ve yalniz kalamiyorum evde ama kayinvalidemlerde de gunum yok esime yanimiza birini alalim gidelim evimizde duralim diyorum ama bi turlu ikna olmuyor onu nasil ikna edebilirim zaten artik eve cikmak zorundayiz cunki esimin kardesi evleniyo umarim derdimi anlata bildim bana yol gosterin inanin bunaldim aklima bin turlu kotu seyler geliyor yani derdim esimi yanimiza birini almaya ikna etmem lazim yoksa deliricemm![]() ![]() bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumKardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle ![]() ![]() ![]() İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun ![]() Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez ![]() Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır ![]() Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil Aynı zamanda senin depresyon hastalığının içerisinde olduğunda açık (Belirtileri yazdığın şeyler ile uyuşmakta)Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut Cenabı hakk derdi verir dermanı vermezmi hiç?Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün ![]() ![]() İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur ![]() ![]() ![]() SaygılarımLa PowerSkill |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumAlıntı: niksiz Nickli Üyeden Alıntı selam sevgili arkadaslar once size derdimi anlatmak istiyorum ben panik atak hastasiyim ve ayni zamanda hepatit c hastasiyim evliyim ve 1 cocugum var 4 yildir kayinvalidemlerle ayni evde oturuyoruz ayri evimiz var ama yalnizlik fobim var ve yalniz kalamiyorum evde ama kayinvalidemlerde de gunum yok esime yanimiza birini alalim gidelim evimizde duralim diyorum ama bi turlu ikna olmuyor onu nasil ikna edebilirim zaten artik eve cikmak zorundayiz cunki esimin kardesi evleniyo umarim derdimi anlata bildim bana yol gosterin inanin bunaldim aklima bin turlu kotu seyler geliyor yani derdim esimi yanimiza birini almaya ikna etmem lazim yoksa deliricemm![]() ![]() bana yardim edbilcek kimse yokmu ya lutfen cok caresizim aglamaktan bittim :( yardim edin Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü? |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Askina Yardim Edin.Cok KotuyumAlıntı: PowerSkill Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim Allah yardımcın olsun öncelikle ![]() ![]() ![]() İNŞAALLAH bulunduğun bu zor durumdan en kısa zaman zarfında kurtulursun ![]() Tabi şunuda unutmamak gerek öyle oturduğumuz yerden bazı şeyler kendiliğinden geçivermez ![]() Senin hastalıklarının hepsinin tedavisi bulunmaktadır ![]() Bu yüzden en kısa zamanda tedavi olmalısın çünkü içerisinde bulunduğun durum sadece panik atak veya Hepatit C hastalığından ibaret değil Aynı zamanda senin depresyon hastalığının içerisinde olduğunda açık (Belirtileri yazdığın şeyler ile uyuşmakta)Bütün bunlardan kurtulmak tabiykide mevcut Cenabı hakk derdi verir dermanı vermezmi hiç?Lütfen en kısa zamanda eşinide alıp bir psikoloğa görünün ![]() ![]() İnanın çok faydası olacak sayısız kez şahit olmuşumdur ![]() ![]() ![]() SaygılarımLa PowerSkill Cok tsk ederim cvbiniz icin ama esim o kadar anlayisli diyil ki zaten sorun da onda hani bana pek destek olmuyo ve ben de tek basima bisey yapamiyorum bu durumda dualara siginmak istedim :( biliyorum psikolojik hepsi ama 4 yildir bu durumdayim uzun bi terapi almam gerek :( ama dedigim gibi esim pek anlayisli diyil bu konudaAlıntı: eloelo Nickli Üyeden Alıntı Eviniz nasıl bir ev,mustakil ve büyük mü? Yok yani oda sayisi az :( esimin kardesi de evleniyo ya mecburan cikicaz evden ![]() ![]() iste yalniz kalmak en buyuk korkum hemen panik yasarim kendimi kayb ederim allah kimseye gostermesin o kadar kotu bi durumki :( uzuntuden eridim
|
|
|
|