|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anh, bekir, ebu, hazretlerinin, kasidesi, radiyallahu, sıddık |
![]() |
Ebu Bekir Sıddık Radiyallahu Anh Hazretlerinin Kasidesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebu Bekir Sıddık Radiyallahu Anh Hazretlerinin KasidesiEbu Bekir Sıddık radiyallahu anh Hazretlerinin Kasidesi Lütfunla kerem eyle azığı olmayana ![]() Müflis amma sıdk ile kapına dayanana ![]() Günahı azim onun,affeyle sen ey Azim ![]() Zira vgünahtan ma'da , garib bir abdi zelil1 Ondan isyan üstüne isyanla sehiv sadır ![]() Sen ise çok verdede, ihsanınla pek fadıl ![]() Ya Rabbi günahlarım sayılmaz çokluğundan ![]() Hepsini sen af edip onları sorma benden ![]() No'la halim ilahi hayırlı fiilim yoyokken ![]() kötü fiilim çok olup taatım pek az iken ![]() Hastalıklardan şifa' dileğim is'af buyur ![]() Zira ben kalp hastası' sende şifa bulunur ![]() Ya Rabbi! Benim için de ''Yakma!'' de ateşine, Nasıl ki demiş idin lütfedip Halil'ine, Fazilet hazinesi vehb eyle kereminle, Gönlümü aydınlatıp hayra dealet eyle ![]() Ver manevi mülkünden kurtar korktuğumuzdan, Mübaşiri Cebrail, gerçek hakim sen iken ![]() Hani Musa, hani İsa, hani Yahya, Nuh hani, Asi Sıddık! Durmadan sun Celil'e tevbeni ![]() |
![]() |
![]() |
|