Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahirette, cennete, edinin, götüren, hesap, mutlaka, salavat, sorulmadan, vird

Ahirette Hesap Sorulmadan Cennete Götüren Salavat Mutlaka Vird Edinin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahirette Hesap Sorulmadan Cennete Götüren Salavat Mutlaka Vird Edinin

ahirette hesap sorulmadan cennete götüren salavat mutlaka vird edinin

Şifâüssakâm Kitabından, Ebulhayr Yahyâ-ü Muttalibi' den, O da Sinân-ı İsfehânî' den rivayet eder; "Resûl-i Ekrem (sas) Efendimizi rüyamda gördüm Amcamoğlu İdris-i Şâfi' yi sordum Buyurdular ki; "Hak Teâlâ Hazretlerinden onun için rica ettim, hesap olunmasın" Yâ Resûlallah, bu şerefe nasıl nâil oldu?, diye sordum Efendimiz de; "O sağlığında şu şekilde salavat verirdi"
Aynı şekilde İmam-i Şâfi Hazretlerini rüyasında gören İbrahim bini İsmail (rahimehullah) de Hz Şâfi' nin aynı salavat-ı şerifeyi okuduğunu rivayet etmiştir

Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin küllemâ zekerehüzzâkirûne ve ğafele an zikrihil ğâfilûn

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com